Lehetséges, hogy azért nem nő az arcszőrzetem (csak kevés helyen és gyengén) mert túl sokat maszturbálok? 19/F
Szia! Sok partnerem volt ffi-ként, és bátran állítom a tapasztalataim beigazolódtak a szexológusok által leírtak szerin!---Miszerink::egy nő aki nem "TANULJA MEG ÖNMAGÁT
SOHA NEM FOGJA TUDI NYÚJTANI A PARTNERÉNEK AZT AZ ÉLMÉNYT AMELYET ELVÁR!!!
Kívánom hogy járj sikerrel mert a maszti nem szégyen de közben azért "használj fiút is!!!---eszméletlen gyönyöröket fogtok egymásnak okozni ha mindketten zabuk nélkül álltok a dolgokhoz4--tudom mert sok hölgy ismerősöm esetében tapasztaltam az orgazmus hiányát és kértem ne zavartasd magad és kérllek segíts be"-megtette és eszméletlen boldog volt hogy a farkamon is összejött neki nem csak egyedül!!!ŐSZINTESÉG NYITOTTSÁG ÉS A PARTNER MEGBECSÜLÉSE AMI A LEGFONTOSABB!!!Csdináld mert aki nem teszi soha nem fogja megtapasztalni a ffi nyújtotta orgazmus élményét mivel fogalma sincs róla mi az!!!--és egy kéj közeli állapotot már annak vél és így éli az életét!!--dédnagyanyáink még farkat sem láttak!-ne akaar úgy élni!--ja a szőrzet "verdázik a hormon és esetenként a
tesztoszteron győz"--ez múló szedd ki aztán szexelj sokat fíúkkal és egyedül lényeg tanuld meg önmagad és boldog emberként élhetsz!!!---sok sikert!--üdv:Laci
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!