Hosszabb merevedés után iszonyatosan fájnak a heréim (főleg a bal), van hogy 2-3 órán keresztül is, és mintha az erek is meg lennének duzzadva ilyenkor. Ez mitől lehet?
Figyelt kérdés
2009. szept. 1. 19:55
1/3 anonim válasza:
Nem nyomtad meg kilövellés közben a heréidet? Nálam attól vannak ilyen panaszok, ha a párom nagyon rámarkol miközben elmegyek
2/3 A kérdező kommentje:
hmm nekem nem igazán szokta markolgatni közben:). De nem hiszem hogy nyomódástól lenne. Pont ezért írtam ide.
2009. szept. 1. 20:03
3/3 anonim válasza:
Nekem azt mondta az urológus a hasonló problémámra, hogy ilyenkor a herék felhúzódnak az ún. sérvkapuhoz és az ott lévő érzékeny idegeket nyomják. Nidol tablettát írt fel (tüneti kezelés), nekem használt. Szélsőséges esetben a hereburkot egy öltéssel odavarrják a herezacskóhoz, így akadályozzák meg a "liftezést".
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!