Kezdőoldal » Egészség » Férfiak egészsége » A maszturbálás egészségtelen...

A maszturbálás egészségtelen a férfiaknál?

Figyelt kérdés
2007. szept. 8. 16:14
1 2
 11/12 anonim válasza:
Egésség szempontjából semmi bajod nem lehet ha nem lesz "kóros": szóval nem csinálod napi 3x és miután együtt voltál egy lánnyal. És arra figyelj, hogyminél tovább húzd, mert annál tovább fogod bírni!! (::)
2010. máj. 22. 23:31
 12/12 anonim válasza:
30%
Nos a kérdés jó.Az a helyzet hogy én naponta minimum kétszer hokizok.Először még bulinak indult egy éve, de mostmár szerintem ez nálam kóros.Van hogy napi 4 szer verem.Az az egészben a gáz hogy nem tudok mostmár leállni.Ez olyan mint a drog :S:S egyszerűen akárhogy meg akarom állni 1 nap, lehetetlenség.Már annyiszor próbáltam, de amikor nem csinálom és erősen rám jön a vágy, nem bírok magammal.Addig nagyon jó amíg csinálom és közben elképzelek egy jó csajt hogy bedől meg ilyenek.De amikor elélvezek ,azután már nagyon megbánom és ideges leszek hogy Jézusom le kéne ritkítani ezt az egészet.Most nincs barátnőm am.20 éves sportos jóképű fiú vagyok.Nagyon sok bnőm volt már, de a szerelemben csak szenvedtem, már 2 éve nincs komoly kapcsim és 9 hónapja nem szexeltem.Majd holnap fogok mert jön Pestről egy jó kis szőke ismerősöm akivel bulizok este és az éjszakát velem tölti.Levezetem a 9 hónapos vágyat.Vissza térva a hokizáshoz.Ajánlom minden fiúnak hogy hallgasson rám.A túl sűrűn végzett maszturbálás avagy szex naponta vagy hetente ,komoly problémák elé állíthatja az embert.Gondolok itt a prostata megnagyobbodására és később kb 40-45 éves korban a kezdődő prostata rákra ezeknek köszönhetően.Mivel mindíg hokizok , volt úgy hogy vizelés közben a húgycső elég érzékeny volt és picit fájt is a vizelés.Ugyanakkor a prostata termeli ugye a spermiumot ezért ha elélvezünk mi fiúk a prostatát picit megdolgoztatjuk, hamar begyullad.Asszem nekem nem egyszer begyulladt már,és volt úgy hogy bele állt a fájdalom de azt az érzést nem ajánlom senkinek amit akkor éreztem, nem volt jó gugolni, nem volt jó ha álltam nem volt jó semmi.Annyira nyilalva hasogatott bele hogy még a könnyem is kicsordult, nagyon meg is ilyedtem , bevettem egy algopirint amitől elmúlt nagyon lassanÉs kedves barátaim tapasztalatból mondom hogy ez a sűrű önkielégítés miatt van.100% hogy volt már fiú ilyen helyzetben.Azért ne haragudjon a világ de amit én csinálok az túlzás.ÉN gyúrok is,és az edzőteremben a teljesítményem egy nagy nulla ha az előtt kiverem a farkam otthon.A focistáknak sem szabad szexelni meccs előtt mert nagyon rossz lesz a teljesítő képességük.Ezt egy orvos is meg erősítette.Újra visszatérve hozzám, nem tudom megállni ezek ellenére sem a hokizást ,és félek hogy később ebből bajom lesz.Talán szerelem kéne hogy ezeket abbahagyjam, bár szenved az ember a szerelemben picit mert nincs olyan szerelem.Deakkor is jobb mintha megrövidítené az ember az életét ezzel a rossz szokással ami elég élvezetes sűrűn csináljuk mi fiúk és nem tudjuk abbahagyni.Nem tudom hogy tudom majd megállni.Leírtam a tapasztalataimat nektek. Ui.: Egy helyes 20 éves sportos gimis fiú.Szeretném megtalálni az igazit. ;-) nah minden jót.
2010. jún. 4. 14:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!