Mások is vannak, akik suliban az orvos által elvégezni kívánt intim vizsgálaton nem vettek részt? (lennt)
jól van ,
hó el van lapátolva a házatok előtt ?
mert inkább azt csináld,
annak több értelme van ,mint ennek a se füle se farka kérdésnek,
ja már rég ellapátoltam,a zagyvaságom ellenére sokat segíttek otthon,legyen egy pozítívum is rólam:-).
De van értelme a zagyvaságomnak,egyszerű a kérdés van más is aki nem vett részt a vizsgálaton,azt mondta kösz de nem,simán lehet érteni a kérdést:-)
Szerintem értelmesebb ember felfogja, hogy a vizsgálat érte van. Maximum azért szól, hogy ne mások előtt vizsgálják már meg.
Ha nem hisztizne minden kisiskolás a vizsgálat miatt, akkor nem jönnének tömegesen erre az oldalra a 17 éves, fitymaszűkülettel szenvedő fiúk...
Előző válaszolónak nagyon igaza van. Ezek a vizsgálatok azért vannak, hogy például az olyan betegségeket, mint a fitymaszűkületet, lányoknál és fiúknál egyaránt a fejlődési és hormonproblémákat ki tudják szűrni és még időben megfelelő kezelésre tegyenek javaslatot. Ha az orvos megfelelő módon (a többiektől elkülönítve) vizsgál meg, akkor nem szabad tiltakozni ellene, hiszen ez a ti érdeketekben van. És abban is igaza van az előttem válaszolónak, hogy ezen az oldalon a fiatalok (fiúk és lányok egyaránt) olyan problémákkal fordulnak vadidegen és laikus emberekhez, amiket ezekkel a vizsgálatokkal könnyen ki lehetne szűrni és nagyon egyszerűen orvosolni.
Valamiért mégis mindenki azt hiszi, köszönhetően az itt hőzöngő és bujtogató embereknek, hogy azok az orvosok, akik meg akarják vizsgálni a gyerekeket mind pedofil és perverz állatok.
De mégis milyen kényszerről beszélsz?
Megtagadtad? Meg. Akkor hol a kényszer?
A kényszer az lenne, ha nem utasíthatnád vissza.
A fitymaszűkület meg iszonyatosan gyakori. És pont hogy a fiatal korosztályt érinti.
Az meg az orvos hiába, ha nem tartja be az etikai normákat. Nem a vizsgálatokat kell hibáztatni, meg a vizsgálatok ellen lázadni, hanem figyelni arra, hogy normális körülmények között történjen.
Nyilván én sem szeretnék az összes osztálytársam/kollégám előtt anyaszült meztelenre vetkőzni, sőt, még bugyira se.
De ha normális keretek között menne a kötelező vizsgálat, akkor az égvilágon semmi bajom nem lenne vele.
Te nő vagy,de akkor kényszer helyzet,ha nem tudsz róla hogy nem kell résztvenned,tehát azt hiszed hogy muszály,mert senki nem tájékoztatot róla,vagy szüleidet és emiatt vetetted alá magad ennek.
De igen is ha nem egyenként vizsgálnak akkor az orvos kell hibáztatni,mert ember számba sem vett téged,kíváncsi lennék hogy ő a kollegák előtt megvizsgáltatná magát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!