Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » A véres vizelet hólyaghurutra...

A véres vizelet hólyaghurutra utal? Vannak otthoni módszerek kezelésre orvos által felírt antibiotikum helyett?

Figyelt kérdés
2012. okt. 15. 19:18
 1/3 anonim ***** válasza:
Véres vizelettel már nem otthon kell kísérletezni, hanem mindenképpen orvoshoz kell menni, mielőtt feljebb nem terjed a fertőzés a vesédre!!! Otthon csak annyit tehetsz, hogy sokat iszol, de az orvost semmiképp ne hagyd ki!!
2012. okt. 16. 08:15
 2/3 anonim ***** válasza:
Figyelj én nem akarok rosszat tanácsolni szóval, ha lehet mindenképpen menj orvoshoz. Nekem is volt véres vizeletem, nagyon megijedtem, de aztán többet nem is volt véres, pár napig csak úgy elmúlt, de utána megint visszatért az égő érzés pisiléskor szóval még este is felébredtem arra, hogy WC-re kell menjek. Persze azt már kikövetkeztettem, hogy felfázástól lehet. És egy hatásos módszer van: igyál meg egy nap 6 liter folyadékot, legjobb ha szénsavmentes ásványvizet, egyből enyhültek a panaszok, majd 4-5 napig csináltam ezt és teljesen megszüntek. Szóval tényleg inni-inni, amennyit csak bírsz. Meg vegyék aszem a dm-be vagy a rossman-ba egy Urogin nevű szert, állítólag használ, én nem próbáltam. És nyugi meg fogsz gyógyulni, én meg annyira megijedtem ettől, hogy állándóan bőgtem, de rendbe jöttem :)
2012. okt. 16. 14:47
 3/3 A kérdező kommentje:
közben tegnap voltam dokinál, adott gyógyszert, én is már tegnap délelőttre teljesen ki voltam akadva, de már jobb, köszönöm a válaszokat :)
2012. okt. 17. 21:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!