8. osztályos vagyok, és csak tudni szeretném, hogy lesz-e a suliban egy olyan vizsgálat, ahol megvizsgálják a péniszem? 14/F
Figyelt kérdés
2013. jan. 19. 19:45
11/15 A kérdező kommentje:
Értem köszönöm a válaszokat. Utolsó előtti már elég rég óta tornáztatom és már egész jól haladok mert, az elején még csak a makk negyedéig ment le, és most már a makk alá egy két mm-el. :)
2013. jan. 22. 16:32
12/15 anonim válasza:
Nálunk nem volt amire emlékszem az oviban volt az orvos mindenkinek húzogatta a farkát.
13/15 anonim válasza:
Akkor tornáztasd csak szorgalmasan továbbra is és simán helyre jön majd a péniszed,ezért is hasznos a maszturbálás is részben.De komolyan az igaz,hogy nem kötelező ezen a vizsgálaton résztvenni,ezt tapasztalatból mondom,ha lenne is mondhatod ezen nem veszel részt.
Mikor lenne orvosi vizsgálat és miből gondolod hogy a péniszeteket is megnéznék?
14/15 A kérdező kommentje:
Eddig 2 vizsgálat volt a suliban, és csak ilyen magasság, látás, hallás stb.-t néztek. És csak kíváncsi vagyok, hogy lesz-e ilyen is. Köszönöm a válaszokat. :)
2013. jan. 27. 09:38
15/15 anonim válasza:
Van suli ahol van ilyen vizsgálat és van ahol nincs,de ez nem valami kötelező vizsgálat,ha azt mondja valaki hogy ezt a vizsgálatot nem szeretné elvégeztetni akkor elfogadják és nem tudnak mit csinálni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!