Kezdőoldal » Egészség » Férfiak egészsége » Prosztatgyulladásból gyógyult...

Prosztatgyulladásból gyógyult már meg valaki?

Figyelt kérdés

Lassan 1 éve kuszködök prosztatagyulladással,kaptam már egy csomó antibiotikumot,de semmi hatást nem értem el:(

már nagyon elvagyok keseredve hogy valaha megfogok-e gyógyulni:( valakinek valami bevált módszer erre a betegségre?

26f

2013. jan. 19. 08:15
1 2
 11/17 horex ***** válasza:

# 9/10

Ne terjeszd ezt a marhaságot!

A tökmag/tökmagolaj nem bakteriális esetben segít.

Ide gyógyszer és masszázs kell és lehet ismétlődik sokszor sajna

2013. aug. 18. 08:18
 12/17 Főzős Laci ***** válasza:

Antibiotikumot nem írnak fel uk-muk-fuk...

Ha a szedésnél valamilyen kellemetlen mellékhatása keletkezik,akkor sajnos másikra kell átállni.Az én háziorvosom 23 éve mindig jó antibiotikumokat ír fel nekem,és csak akkor,ha indokolt!

2013. aug. 25. 08:30
 13/17 anonim ***** válasza:

Hagyjuk már ezt az ősmagyar dolgot, hogy az antibiotikum nagyon rossz.

Hidd el, hogy jó, csak szerencsére még nem volál beteg... Amúgy meg én már kértem injekcióban is antibiotikumot, mert addig "csapkodtam az asztalt" a dokinál. A bélrendszerem miatt, mert elég jó reagálok a gyógyszerekre - a mellékhatásokkal együtt persze xd

2013. okt. 10. 20:25
 14/17 anonim ***** válasza:

Kérdező:

Mik a tüneteid? Mi a prosztatagyulladás tünete?

üdv

2014. márc. 10. 21:06
 15/17 anonim ***** válasza:
Nálam masszázs volt és Gentos párhuzamosan, így végső soron nem tudom, melyik segített, de 5 év után hirtelen javulni kezdett a helyzet. Soha nem tenyészett ki semmi, de genny volt a vizeletben.
2014. ápr. 29. 15:30
 16/17 anonim ***** válasza:
Miért nem keresel másik orvost? Úgy tűnik ez az orvos nem ért a szakterületéhez, vagy egyszerűen trehány. Keress maszek orvost.
2014. máj. 15. 20:05
 17/17 anonim ***** válasza:

Már többször feltetted ezt a kérdést, próbáld meg kézbe venni a sorsodat.

[link]

2014. máj. 15. 20:11
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!