Kezdőoldal » Egészség » Férfiak egészsége » Szerintetek melyik lehet a...

Szerintetek melyik lehet a gond, és kezdjek-e vele valamit?

Figyelt kérdés
Nem tudom h van-e fitymaszűkületem vagy talán túl rövid a fitymafékem. Lankadt állapotban simán hátratudom húzni a fitymám nem meg semmi baja nincs. Merev állapotban viszont csak a makkom tövéig tudom h húzni, akkor kicsit húzódik és fáj. Eddig nem nagyon okozott gondot csak egy kicsit volt kellemetlen. Ez azért van mert rövid a fitymafék? esetleg forduljak orvoshoz? KB mennyi a lábadozás,mikor márthatom újra punciba? :D

2013. jan. 16. 17:59
 1/5 anonim ***** válasza:

Fityma fék elvágása kb 3 hét gyógyulást vesz igénye,értem úgy hogy akkor már be lehet próbálkozni .

Merev állapot már a fék foghatja csak Ha orvoshoz fordulnál ,csak SZTK ajánlok.Olyan kis beavatkozás ez,

hogy semmivel sem különbözik itt az ellátás mint magán rendelésen .Meg marad egy 20 asod

2013. jan. 16. 18:36
 2/5 anonim ***** válasza:
Lehet enyhe szükület is,azt kádban húzkodásos módszerrel helyre tudod hozni,persze a péniszit merev állapotban kell húzkodni és mindig kicsit könnyebb lesz húzkodni,nem fog idővel már fájni,fitymafék ha rövid az valóban lézeres átvágással orvosolják
2013. jan. 16. 19:33
 3/5 anonim ***** válasza:
A fityma féked akkor rövid, ha a makkodat merevedéskor lefelé görbiti, láthatóan lefelé húzza. Fitymadat mennyire akarod lehúzni? Elég a makk pereme alá.
2013. jan. 16. 21:20
 4/5 A kérdező kommentje:
nem görbíti egyáltalán, pontosan a makk pereme alá tudom húzni,de akkor kicsit húzódik8nagyon enyhe fájdalom)
2013. jan. 19. 16:32
 5/5 anonim ***** válasza:
Akkor akár enyhe fitymaszükület is lehet,azt meg ha kádban húzkodod a péniszed,természetesen merev állapotban idővel meg lehet szüntetni és ez a feszülő érzés megszünik pár hét alatt.De urológussal tudod megnézetni,időpontot kell kérni hozzá.
2013. jan. 20. 15:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!