Kezdőoldal » Egészség » Férfiak egészsége » Prosztatagyulladásra az...

Fibbrizzo kérdése:

Prosztatagyulladásra az antibiotikumon kivül létezik más gyogyir?

Figyelt kérdés
Már 4 éve van gyulladásom ,eleinte a doki felirt 3 fajta antibiotikumot de eggyik sem használt ,söt hazavágták az egész bélrendszer müködésemet ,kb mostanra javult ugy mondhatonak az emésztörendszerem sok probiotikumot meg ilyen immunerösitöt szedtem .nem tudom mit csináljak ,antibiotikumot nem fogok szedni az biztos ,akkor van más lehetöség?
2013. jan. 14. 15:00
1 2
 1/12 A kérdező kommentje:
ja és probáltam teákat is de semmi hatása
2013. jan. 14. 15:03
 2/12 dzsencike válasza:
csak antibiltikum.
2013. jan. 14. 15:06
 3/12 anonim ***** válasza:
Prostamol Uno -t próbáld ki.
2013. jan. 14. 15:06
 4/12 A kérdező kommentje:
de a prostamal -uno csak szintentartja de nem szünteti meg véglegesen
2013. jan. 14. 15:08
 5/12 anonim ***** válasza:

Valami vizsgálattal ki kéne mutatni/vizsgálni ,hogy mi okozza nálad a gyulladást. Arra megfelelő gyógyszert szedni.

Más lehetőséget nem tudok .

35/N

2013. jan. 14. 15:18
 6/12 A kérdező kommentje:
értem .a virus az megvan ,csak mikor legutobb voltam már nem mutatott ki semmi gyulladást a szervezetem
2013. jan. 14. 15:22
 7/12 anonim ***** válasza:

Ha doki a rutinjára alapozza a gyógyitásodat,eltarthat még egy darabig.Ez nem úgy megy hogy felírok egy gyógyszert,

aztán vagy bejön vagy nem.Ha nem újabbat írok fel ,de lehet

hogy az sem használ,mert nem az ellen a kórokozókra hat amire kellene.A helyzet közben csak romlik .Hogy melyik gyógyszer a hatásos neked ,ahhoz bakteriális kitenyésztést

kellene csinálni.Ha meg van a kórokozó,akkor megkeresik a gyógyszert is hozzá.Beszedhetsz te 8 félét is ,ha 9.a

hatásos erre.Így voltam én is .Még az is fel volt sorolva a papiromra melyek a hatástalanok,és melyekből választhat a doki.Nem tudom milyen teákat fogyasztottál eddig.

De csak 1 van jó hatással biró,ezt ajánlják a dokik is

Kisvirágúfűzike,van ez tablettában is már .A szakirodalom is ugy ismeri,a prosztata megmentője .

Végül menjél másik dokihoz,ha lehet fiatalt keressél .

Ők még nem felejtették el talán mit tanultak ,meg újakat .

is Az idősek a meg a rutinjukból próbálnak megélni .

2013. jan. 14. 15:25
 8/12 A kérdező kommentje:
értem
2013. jan. 14. 15:27
 9/12 anonim ***** válasza:
Az ATB azért vágta tönkre az emésztésed, mert nem használtál egyidejűleg probiotikumot. Az ATB nemcsak a "rossz" baktáriumokat kiöli, hanem a "jókat" is. Keress inkább más helyen gyógyulást.
2013. jan. 14. 17:35
 10/12 A kérdező kommentje:
de igen szedtem hozzá a normafort
2013. jan. 14. 17:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!