Prosztatagyulladásra az antibiotikumon kivül létezik más gyogyir?
Valami vizsgálattal ki kéne mutatni/vizsgálni ,hogy mi okozza nálad a gyulladást. Arra megfelelő gyógyszert szedni.
Más lehetőséget nem tudok .
35/N
Ha doki a rutinjára alapozza a gyógyitásodat,eltarthat még egy darabig.Ez nem úgy megy hogy felírok egy gyógyszert,
aztán vagy bejön vagy nem.Ha nem újabbat írok fel ,de lehet
hogy az sem használ,mert nem az ellen a kórokozókra hat amire kellene.A helyzet közben csak romlik .Hogy melyik gyógyszer a hatásos neked ,ahhoz bakteriális kitenyésztést
kellene csinálni.Ha meg van a kórokozó,akkor megkeresik a gyógyszert is hozzá.Beszedhetsz te 8 félét is ,ha 9.a
hatásos erre.Így voltam én is .Még az is fel volt sorolva a papiromra melyek a hatástalanok,és melyekből választhat a doki.Nem tudom milyen teákat fogyasztottál eddig.
De csak 1 van jó hatással biró,ezt ajánlják a dokik is
Kisvirágúfűzike,van ez tablettában is már .A szakirodalom is ugy ismeri,a prosztata megmentője .
Végül menjél másik dokihoz,ha lehet fiatalt keressél .
Ők még nem felejtették el talán mit tanultak ,meg újakat .
is Az idősek a meg a rutinjukból próbálnak megélni .
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!