Kezdőoldal » Egészség » Férfiak egészsége » Otthoni kondira mit ajánlanáto...

Otthoni kondira mit ajánlanátok? (Persze csak ha létezik ilyen)

Figyelt kérdés

2012. nov. 25. 16:26
 1/9 anonim ***** válasza:
Hány évesnek,13 vagy 23 évesnek ?
2012. nov. 25. 16:31
 2/9 A kérdező kommentje:
16/F
2012. nov. 25. 16:35
 3/9 anonim ***** válasza:
Fekvőtámasz! Emeld az adagot fokozatosan és minden nap más kéztávolsággal csináld (de egy nap ugyanazzal). Néha egy-egy pihenőnap. Ez a legegyszerűbb de hatásos, nem kell túl bonyolítani!
2012. nov. 25. 16:58
 4/9 A kérdező kommentje:
És ha perpill 1 fekvőtámaszt sem tudok nyomni?:P Mármint megy, csak remegek mint állat, és az sem szabályos.Így is csináljak, mondjuk minden este + reggel 10db-ot, és 1 hét után próbáljam szabályosan?
2012. nov. 25. 17:14
 5/9 anonim ***** válasza:
Igen, gyakorlat teszi a mestert! Én annyi idősen mint te pl. húzódzkodni nem tudtam egyet se és addig nyúztam magam míg 1-2 év alatt eljutottam a szabályos húzódzkodás-szériákig. A fekvőtámasz ennél lényegesen könnyebb! Érdemes először könnyített, "női" fekvőtámasszal is gyakorolni, inkább abból csinálj eleinte sokat (úgy kell hogy a térded is a földön van)
2012. nov. 25. 17:18
 6/9 A kérdező kommentje:
Nagyon szépen köszönöm a válaszokat!:) Szerintem most hozzá is látok.:))
2012. nov. 25. 17:20
 7/9 anonim ***** válasza:

Erősitheted a kar ízmaidat is súlyzó emelgeteéssel.Ehhez sulyzó sem kell,vannak különböző nagyságú flakonok.

1-1.5 -2-2.5 l esek .ezek vizzel megtöltve nagyon alkalmasak .Akár 2 kézzel egyszerre is .Vagy csak ülsz a széken,és lábaid előle nyújtva a testel derékszögbe

emelni .Erősiti a comb és hasizmokat.Vagy legugolsz,1 láb előre egyenesen kinyújtva ,testtel derékszögben és felállsz .:-)) Vagy ahogy akik voltak katonák igy ismerik

a szovjet népi táncot .Guggolás,kéz csipőn ,aztán rúgd a

lábad jobbra balra .Ha van a közelbe szőnyeg poroló állvány .azon tudsz húzószkodni is .A lényeg az állad elérje azt a magasságot,ahol kapaszkodsz .Ha 10 x felhúzod magad egymás után,már erős gyereknek mondhatod magad .A futást meg a szabadban csinád,ennélkül nincs edzés .

2012. nov. 25. 17:57
 8/9 A kérdező kommentje:
Ez a flakonos ötlet nagyon jó!:) Kipróbálom majd.Most csináltam az előbb 60 fekvőt + 60 felülést.Van ilyen hasizom erősítő pad, vagy minek hívják ezeket.:D Azon csináltam 10-et, majd 10" fekvő", és megint 10 felülést.Ezt 4x, de mindig váltakozott melyikből csináltam 20-at(1. 20felülés - 10 fekvő, 2. 20fekvő-10 felülés, és így tovább) Futást majd kicsit később kezdem el, mert náthás vagyok, és ilyen hidegben nem szeretnék futni.:P
2012. nov. 25. 18:32
 9/9 A kérdező kommentje:
Az előzőben elfelejtettem megkérdezni:Futás helyett lehetne biciklizés is?
2012. nov. 25. 18:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!