Kezdőoldal » Egészség » Férfiak egészsége » Miért megy a hasam szinte...

Miért megy a hasam szinte minden nap?

Figyelt kérdés

Próbáltam már hogy egy nap csak tejterméket vagy azt elhagyva étkezni, de ekkor is hasmenésem volt.

Elég kellemetlen mert nem tudok itthonról hosszabb időre kimozdulni. Minden nap meg nem ehetek tablettákat. Mit javasoltok egy kimerültségig elkeseredett fiúnak? :(

2009. aug. 29. 12:03
 1/8 anonim ***** válasza:
100%

Valami nagyon nincs rendben az emésztéseddel... Nem rágózól véletlenül túl sokat? Az okozhat hasmenést. Fogyasztas elég rostot, zöldséget, gyümölcsöt?

Amúgy a széntabletta meg tudja fogni egy kicsit, de szerintem menj el orvoshoz! Mióta megy a hasad? Azt is leírhatnád, hogy miket eszel.

2009. aug. 29. 12:07
 2/8 anonim ***** válasza:
100%
Az első: mellőzd a tejterméket teljes egészében! Egyél több főtt ételt, naponta 3-4 kocka étcsokoládét. Nézz körül a neten, milyen székletfogó élelmiszerek léteznek. De a fő kérdést kellene tisztázni: nem vagy élelmiszer allergiás? Ha igen, speciális diétára van szülséged.
2009. aug. 29. 12:43
 3/8 anonim ***** válasza:
100%
nem lehet, hogy idegi alapon megy? én pl minden reggel nagyon izgulok a suli miatt (nem tudom, hogy miért, mert szeretnek,és jó tanuló vagyok), úgyhogy mindig eszem főtt tojást...egyél több főtt krumplit, meg ilyesmit, ha túl sok zöldséget, vagy gyümölcsöt eszel, azt is csökkentheted
2009. aug. 29. 12:44
 4/8 anonim ***** válasza:
nekem is voltak ilyen problémáim, bekerültem vele a belgyógyászatra és MINDEN eredményem jó volt... magyarul, ez idegi alapú mert az idegességtől ment a hasam, és azért voltam ideges hogy ne jöjjön rám a hasmenés, ördögi kör. Az egyetlen megoldás h feldolgozod h a hiba a fejedben van és TE tudod irányítani a testedet !! vedd könnyedén, és ne vedd természetesnek ezt az állapotot! :)
2009. aug. 29. 22:40
 5/8 anonim ***** válasza:
még az előző kommentemhez... kerüld azokat a dolgokat vagy csak keveset egyél / igyál olyan készítményekből amik FENIL ALANIN forrást tartalmaznak...ez rá van írva a dobozra ha van benne és igen, pl a rágókba is van Orbit meg ilyenekbe...
2009. aug. 29. 22:42
 6/8 anonim ***** válasza:

lehet sok minden

akár élelmiszerallergia is

menj le a körzeti dokihoz

most!

2009. aug. 30. 15:13
 7/8 A kérdező kommentje:
Egyáltalán nem rágózok. Szerintem idegi alapon van nálam is, mert a körmömet is azért rágom szinte húsig :S
2009. aug. 30. 17:59
 8/8 anonim ***** válasza:

Szia!

Kiderült, hogy mitől volt ez neked?

2020. szept. 13. 14:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!