En Ukrajnabol irok a mult heten voltam katonai sorozason eleg megalazo volt. Kit erdekel kinek van tortenete?
Figyelt kérdés
2009. aug. 29. 10:58
11/14 anonim válasza:
Hú azért az ukrajnai katonaság teljesen más. Nagyon durvák a katonák mindenkivel, nem csak veled. Ez az egy dolog amit nem szeretek az országban. (családom nagy része kint lakik, unokatesóm nagyon nem akart katona lenni, ezért elhuzta nagyon az egyetemet, az apja vagyis a keresztapám meg kb 10 évig volt katona utánna hagyta ott, mert már nem volt idege hozzá) Szóval neked sok-sok szerencsét és kitartást kívánok a katonasághoz! =)
12/14 A kérdező kommentje:
Csak azt nem ertem minek alaznak meg minket enyire.Pl a dokihoz mar csak ruha nelkul lehetet bemenni.
2009. aug. 29. 14:47
13/14 anonim válasza:
mi történt pontosan? csak mert ez így nem elég érthető. ukrajnában sorkatonaság van? sajnállak:(
14/14 anonim válasza:
Azért aláznak meg, hogy azt hidd selejt ember vagy, és elfogadd őket felsőbb rendűnek. Nekem ez a véleményem.
Neked mi?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!