Nem merek csajozni ez miatt! Lányok! Véleményetek?
Én egy 15 éves srác vagyok.
Az életem pocsék.Van egy nemi problémám ami az orvosok szerint ez normális és nem tudnak
vele mit csinálni.A péniszemen sok apró pattanás szerü valami van, ez a Fordyce folt.
(nem fertőző.)Ez 12 éves koromban alakult ki és már 3 éve titkolom. Úgyérzem hogy az egész életem megváltoztatja.
(Azt hozzá tenném hogy teljesen normálisan működik, és egy picivel az átlag feltt van)
A felső ajkamon is vannak ilyen "pöttyök" de sokkal apróbb.
Szabadna így smárolnom?
Lehet hogy az egész életemet magányosan töltöm?
Talán örökre szűz maradok?Jobb lenne meghalni?
Ne parázz má ennyire!
Nekem is van olyanom a péniszemen és az ajkamon, sőt még az állam sarkában is.Ráadásul 16 éves vagyok azaz majdnem egyidősek, nem érzem miért fordítasz rá ennyi energiát.
És nem mersz csajozni emiatt???
Jusson eszedbe, hogy annak a csajnak aki tetszik vagy tetszeni fog, biztos neki is lesznek ilyen problémái.
Öcsém 15 éves vagy!
Kezdj már el élni, csajozz bulizz, csókold szét a szájukat.
Azt javaslom, hogy ahogy elolvasod ezt emeld szépen fel a seggedet igen miért ne pont most? és menny szórakozni, hívd fel a haverokat és húzzá csajozni!!!
Engem tutira nem érdekelne, és ahogy láthatod, másokat se. Amíg nem szexeltél, ne tegyél fel ilyen elhamarkodott kérdést, hogy "jobb lenne-e meghalni?" Már hogy lenne jobb, főleg, hogy csak téged zavar, majd meglátod. De ahhoz, hogy ezt meglásd, nem ártana ismerkedned, randiznod...stb. Szóval már indulhatsz is!
22/L
Szia.
Ne törődj vele, ha az orvosok mondják hogy természetes akkor úgyis van. nyugodtan menj társaságba különben tényleg nem lesz csajod, a lényeg hogy magadat add. :) És hogy szabadna-e úgy smárolnod? Nem, nem szabad, hanem muszáj! :D
Gondolom azt is megnézetetted orvosokkal, és bizonyára nem fertőző, szóval magabiztosság és irány a sok buli és csajozás!;) Amit én eddig észrevettem: A lányok általában jobban szeretik a viccelődős fiúkat mint a "csajozós dumásokat" szóval ha poénkodsz velük akkor 100%-osan lesz barátnőd, ezen "tünetek" ellenére is! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!