Kezdőoldal » Egészség » Férfiak egészsége » Nem merek csajozni ez miatt!...

Nem merek csajozni ez miatt! Lányok! Véleményetek?

Figyelt kérdés

Én egy 15 éves srác vagyok.

Az életem pocsék.Van egy nemi problémám ami az orvosok szerint ez normális és nem tudnak

vele mit csinálni.A péniszemen sok apró pattanás szerü valami van, ez a Fordyce folt.

(nem fertőző.)Ez 12 éves koromban alakult ki és már 3 éve titkolom. Úgyérzem hogy az egész életem megváltoztatja.

(Azt hozzá tenném hogy teljesen normálisan működik, és egy picivel az átlag feltt van)

A felső ajkamon is vannak ilyen "pöttyök" de sokkal apróbb.

Szabadna így smárolnom?

Lehet hogy az egész életemet magányosan töltöm?

Talán örökre szűz maradok?Jobb lenne meghalni?

2009. aug. 27. 23:45
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
jó barom vagy. ha egyszer a dokik mondják, hogy oké. Teljesen természetes, én is voltam vele régebben dokinál. annak ott a helye.
2009. aug. 28. 00:32
 12/23 anonim ***** válasza:
55%
Én láttam már pár f@szt életemben,és eddig mindegyiken volt hol kevesebb,hol több. Én azt sem tudtam mi ez,és fel sem tünt,amig ezen a szaros oldalon nem olvastam erről 30 ilyen kérdést egy napon.. senkit nem érdekelnek ezek a kis pöttyök!!!!!!!!!!!!!
2009. aug. 28. 01:59
 13/23 anonim ***** válasza:
100%
Ezek elzáródott faggyúmirigyecskék. Nagyon sok férfinek van. Senkit nem érdekel. A lányokat főleg nem! Szerintem csak téged zavar. Tedd túl magad ezen.
2009. aug. 29. 02:30
 14/23 anonim válasza:
100%

Ne parázz má ennyire!

Nekem is van olyanom a péniszemen és az ajkamon, sőt még az állam sarkában is.Ráadásul 16 éves vagyok azaz majdnem egyidősek, nem érzem miért fordítasz rá ennyi energiát.

És nem mersz csajozni emiatt???

Jusson eszedbe, hogy annak a csajnak aki tetszik vagy tetszeni fog, biztos neki is lesznek ilyen problémái.

Öcsém 15 éves vagy!

Kezdj már el élni, csajozz bulizz, csókold szét a szájukat.

Azt javaslom, hogy ahogy elolvasod ezt emeld szépen fel a seggedet igen miért ne pont most? és menny szórakozni, hívd fel a haverokat és húzzá csajozni!!!

2009. aug. 30. 14:08
 15/23 anonim ***** válasza:
100%

Engem tutira nem érdekelne, és ahogy láthatod, másokat se. Amíg nem szexeltél, ne tegyél fel ilyen elhamarkodott kérdést, hogy "jobb lenne-e meghalni?" Már hogy lenne jobb, főleg, hogy csak téged zavar, majd meglátod. De ahhoz, hogy ezt meglásd, nem ártana ismerkedned, randiznod...stb. Szóval már indulhatsz is!

22/L

2009. aug. 30. 14:22
 16/23 anonim ***** válasza:
Hát basszus miken tudtok ti pasik parázni... Én több mint egy éve vagyok együtt a barátommal és imádom de még soha nem vettem észre, hogy lenne neki ilyenje, pedig aztán lehet mégis... De hát kit érdekel, szerintem ettől még csak különlegesebb lesz. :) Nna ha hazajön majd jól megvizsgálom :) biztos neki is tetszeni fog :P
2009. aug. 30. 16:10
 17/23 A kérdező kommentje:
Biztosan tetszeni fog neki :) Am köszi a válaszokat, kicsit megnyugottam, de még mindig nem merek csajozni meg társaságba menni :S
2009. aug. 30. 16:24
 18/23 anonim válasza:
100%

Szia.

Ne törődj vele, ha az orvosok mondják hogy természetes akkor úgyis van. nyugodtan menj társaságba különben tényleg nem lesz csajod, a lényeg hogy magadat add. :) És hogy szabadna-e úgy smárolnod? Nem, nem szabad, hanem muszáj! :D

Gondolom azt is megnézetetted orvosokkal, és bizonyára nem fertőző, szóval magabiztosság és irány a sok buli és csajozás!;) Amit én eddig észrevettem: A lányok általában jobban szeretik a viccelődős fiúkat mint a "csajozós dumásokat" szóval ha poénkodsz velük akkor 100%-osan lesz barátnőd, ezen "tünetek" ellenére is! :)

2009. aug. 31. 20:32
 19/23 A kérdező kommentje:
:)
2009. aug. 31. 22:15
 20/23 anonim válasza:
100%
énis meglepődtem amikor ebbe a ezekbe a témákba botlottam és hirtelen a "bazzeg ilyen nekem is van" szavak hagyták el a számat de ez engem eddig egyáltalán nem zavart,foglakoztatott,hameg ez valakit zavar akkor maradjon a vibrátornál:) f/16
2009. szept. 5. 12:32
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!