Mitől lehet ez? (gyakori vizelés)
Figyelt kérdés
Mostanában megfigyeltem, hogy egyre sűrűbben kell járnom pisilni. Csak pár napja van ez, és csak nappal kell sűrűbben wc-re járnom, éjszaka nem ébredek fel emiatt.
Főleg suliban kell szinte majdnem minden szünetben wc-re mennem, itthon annyira nem feltűnő.
Mitől lehet ez? És mivel tudnám elmulasztani? Kezd idegesítővé válni, hogy az iskolában állandóan wc-re kell járnom.
Köszönöm előre is a válaszokat! 17/F
2013. jan. 7. 16:54
1/4 anonim válasza:
Felfázás?
Izgulás?
Én ha izgulok én 20 percenként futi wc-re pisilni. :D
És engem is idegesít. :)
2/4 anonim válasza:
Megfázhattak a veséid,de az egész húgyúti rendszer is .
Ebbe neked már a prosztatád is bele játszhat.A napi folyadék fogyasztás is .Ha sürűn jársz akkor ürülnek a bacik is ,nem tudnak megtapadni sehol.Kimosódik igy előbb belőled és meg fog szünni .
3/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen az eddigi válaszokat. Igen, remélem csak felfázásról van szó, semmi komolyabb.
2013. jan. 7. 17:07
4/4 anonim válasza:
probald megvaltoztani a vizfelvetel. pl en ha reggel isszom sok vizetr akkor jarok a wc-re orankent es nalunk a munkan fizetett))) ja en kijevbol irok. reggel tea kicsi viz.. delben tea es majd viz... este elott tobb viz ez segiti az emesztest es pisilni este tobbet....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!