Kezdőoldal » Egészség » Férfiak egészsége » Megdagadt heregolyó? Nagyon...

Megdagadt heregolyó? Nagyon fáj, aludni sem birok mitől lehet?

Figyelt kérdés
Sajnos csak kedden tudok elmenni a háziorvosomhoz mert hétfőn egy fontos munkámat kell elvégezzem.Addig mivel tudom enyhíteni a fájdalmam?
2013. jan. 6. 11:09
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:

Hajaj, de még mennyire hogy el. Lehet, hogy lesz egy-két keresetlen szavuk, ami arra irányul, hogy miért is nem mentél előbb. Ez akut esetnek számít.

/2-es vagyok/

2013. jan. 6. 14:31
 12/14 anonim ***** válasza:

Ha a sürgősségire mennél esetleg,... a nevében is benne van: SÜRGŐSSÉGI!!! (( :-o HOGYAFENÉBE NE?? :-o

Remélem már az urológiai Klínikán vagy! :-o

Üdv: EE

2013. jan. 6. 17:41
 13/14 A kérdező kommentje:
Hamarosan írom a fejleményeket!
2013. jan. 6. 17:49
 14/14 A kérdező kommentje:

Édesapám nevében írtam ki a kérdést, szerencsére sikerült elzavarnunk orvoshoz, el is mentek anyukámmal!

Vettek vért, vizeletmintát és még ultrahang is volt! Húgyúti fertőzése van,írtak fel neki gyógyszert és kúpot is és kihangsúlyozták hogy annyira kelhet csak fel az ágyból hogy elmenjen a háziorvoshoz, így hát munkába semmiképp! A válaszokat köszönöm szépen, édesapám nevében is!

2013. jan. 6. 18:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!