Kezdőoldal » Egészség » Férfiak egészsége » Kicsit viszket, csíp péniszem...

Kicsit viszket, csíp péniszem mi lehet ez?

Figyelt kérdés

Hétfőn volt egy futó kalandom és azóta van ez az érzés nem folyamatosan de van, hogy rá kezd.

Természetesen használtam óvszert nem is szakadt el , szóval nem értem hogy kaphattam volna el akármit is.

(Orális szex se volt gumi nélkül)

Utána olvastam nemi betegségeknek de egyiknek se véltem felfedezni egyik tünetét se, kivéve ez, hogy csíp meg viszket kicsit. De magán a péniszemen nincs semmi féle elváltozás, se folyás , semmi.

Lehet csak kicsit megerőltettem , esetleg megsérült kicsit szex közben? Vagy óvszer ellenére elkaphattam valamit?

Még egy kérdés, ha elmegyek a helyi nemi és bőrbeteg gondozóba mire számíthatok? Még nem volt ilyen problémám.

Köszönöm válaszokat.

2013. jan. 4. 10:44
 1/1 anonim ***** válasza:

Az óvszer belső felén elhelyezett sikositó,és spermaölő szer is okozhat ilyet.Nem lehet kizárni

Az orvos megnézi,aztán fel ír valamit.

Ha nem használ jöjjön vissza

2013. jan. 4. 11:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!