Kezdőoldal » Egészség » Férfiak egészsége » Rövid fitymafékem van, műtesse...

Rövid fitymafékem van, műtessem-e?

Figyelt kérdés
Még régebben önkielégítés közben el is szakadt, fájt, sokat vérzett. Azóta nem történt semmi ilyen, rendes szex közben sem. Merev állapotban a bőrt a makk alá kicsivel tudom lehúzni, eddig ez nem zavart. Ami miatt elkezdtem aggódni az az, hogy feltételezhetően a rövid fitymafék miatt a makk alatt 1-2 centivel láthatóan szorít a bőr. Szerencsére nem fáj és nem zavar semmiben, de ott láthatóan elvékonyodik a péniszem a szorítás miatt. Emiatt kezdtem el keresgélni a neten és rájöttem, hogy rövid fitymafékem van. Szerintetek műtessem?
2013. jan. 4. 00:50
 1/7 anonim ***** válasza:
Igen meg kell műttetni. Mert ha elszakad sokkal kellemetlenebb.
2013. jan. 4. 07:50
 2/7 anonim ***** válasza:

Én nem nagyon látom okát,hogy mütetni kellene.Masztinál

sok fiú elég keményen fogja,és be is is repedhet.A legkisebb berepedésre is nagyon tud vérezni .Ha egy bőrt ennyire a makk alá lehet húzni,akkor ott a fék nem rövid.

Ahogy irod sex közben nem is volt ilyen .Hogy szorít a bőr

az kismértékű szükülettől van .De ezt gyakori kézimunkával meglehet oldani .Ez nem azt jelenti,mivel van barátnőd,

hogy csúcsra kell járatni.Másféle nyújtási megoldások is léteznek .Ebben helyzetben minden fitymával rendelkezőnek

ilyen állásban sokkal vékonyabb a bőre,hisz itt már a fityma belső bőréről beszélünk .Én ezzel nem mennék orvoshoz,de helyetted nem dönthetek .

2013. jan. 4. 09:00
 3/7 anonim ***** válasza:

A szorítás szerintem is inkább kisebb mértékű szűkülettől van, mintsem rövid féktől – a féket már megoldottad korábban amúgy is, amikor elszakítottad.

A szűkület általában javítható, érdemes próbálkozni.

2013. jan. 4. 23:56
 4/7 anonim ***** válasza:
0%
Ha meg szeretnéd oldani a dolgot, akkor meg kell műttetni. Hidd el, hogy ez sokkal "durvábban" hangzik, mint amennyire ez "kellemetlen". Egyszer és mindenkorra megszabadulsz tőle, nem fog hiányozni, és sokkal jobb lesz!
2013. jan. 5. 17:48
 5/7 anonim ***** válasza:
44%

Hali!

Úgy érzem, itt némi fogalomzavarral állunk szemben.

Kezdjük ott,...

Tisztában vagy-e pontosan azzal, hogy mi a fitymafék, és mi annak a szerepe?

Hány éves is vagy?

Üdv: EE

2013. jan. 7. 00:40
 6/7 A kérdező kommentje:
19 éves vagyok és tényleg nem fogalmazta érthetően: az hogy kicsit szorít a bőr az nincs kapcsolatban valószínűleg a rövid fitymafékkel, csak ezzel kapcsolatban kezdtem el keresgélni a neten és így jöttem rá, hogy nekem rövidebb a fitymafékem mint másoknak.
2013. jan. 7. 13:56
 7/7 A kérdező kommentje:
És igen, tisztában vagyok a fitymafékkel és a szerepével, éppen ezért gondolom úgy, hogy jobb lenne, ha engedné lejjebb húzni a fitymám.
2013. jan. 7. 13:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!