Azthiszem rövid a fitymafékem. Mit lehet vele tenni?
Amikor nyugodt állapotban van a péniszem, akkor könnyen,gyorsan és fájdalom mentesen hátra tudom TELJESEN húzni a fitymámat. De mikor merev, akkor ha húzom hátra a fitymámat, akkor fáj, és nem nagyon akar jönni. Eddig azthittem valamiféle fitymaszűkület, de tegnap rájöttem, hogy ez inkább a rövid fitymafék miatt lehet, az feszíti húzza vissza a fitymámat. Maszturbálásnál ez csak kis gondot jlent, mivel ott nem kell teljesen lehúznom. Mit lehet ezzel kezdeni? Műtéti eljárás során mit csinálnak?
17/F
Rövid fék átvágása (frenulotomia)
Azokban az esetekben mikor a fék (kantár) rövid, együttlét során többször bereped, vérzik, sokszor fájdalmas. Ilyenkor a fék átvágása szükséges. A műtét helyi érzéstelenítésben történik, felszívódó kieső varrattal. A seb kb. 7-10 nap alatt gyógyul. Nemi életet 3-4 hét múlva lehet élni.
Ez egy jelentéktelen műtét kb 15 perces.Mivel ez nagyon vérzékeny pár varrat van bent ,ami 5 nap után önmagától ki is esik.Ne válasszál magán rendelést,semmivel sem lesz jobb,csak egy 20 asod ugrik legalább .Mivel nem vagy 18 még
a szülői beleegyezés kell a műtét elvégzéséhez .
SZTK urológiára menjél .TB költségére ezt elvégzik
Átvágják a fitymaféket, majd 2-3 öltéssel összevarrják, így hosszabb lesz!
A másik, komplettebb megoldás, hogy a féket eltávolítják, így nem lesz ott semmi, azaz a fitymádat nem fogja visszahúzni a makkra.
Bármelyik eljárás jó. Néhány perc alatt megvan, néhány hét és teljesen elfelejted!
Ezt nem lehet megoldani műtét nélkül? Csak mert nekem is ilyen problémám van és félek a műtéttől. Amm mi lett a sztori vége?
És altatás vagy érzéstelenítés mennyire fájdalmas?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!