A maszturbálás fogyaszt valamilyen szinten?
Figyelt kérdés
Azt hallottam, hogy az ondóba is sok kalória van. Rendszeres maszturbáció valamilyen szinten felhasználja a felesleget?2013. jan. 3. 13:46
1/11 anonim válasza:
Valamilyen szinten a pislogás is fogyaszt egyébként nem a geczi miatt fogyaszt de mivel a szived 2szer olyan gyorsan ver ezért fogyaszt
2/11 anonim válasza:
valamilyen szintem biztosan... de azért nem ettől lesz kockás hasad
ja, és nem azért, mert megszabadulsz a kalóriáktól.
3/11 anonim válasza:
igen és izmosít is,rengeteg matyizom lesz rajtad
4/11 anonim válasza:
Nem tudtad? Arnold Schwarzenegger is maszturbálni járt az edzőterembe
5/11 A kérdező kommentje:
Gondoltam hogy nem ettől lesz valakinek kocka hasa :-)
Köszi az eddigi válaszokat
2013. jan. 3. 13:57
6/11 anonim válasza:
Igen,ettől lehet a jobb kezed izmosabb
7/11 anonim válasza:
Szerintem fogyaszt, ha közben végzel fekvőtámaszokat, felüléseket, neadjisten futógépen végzed a tevékenységet :) :)
9/11 anonim válasza:
Dietetikus ismerősöm válasza: ha annyit matyizol, hogy még enni is elfelejtesz, le fogsz fogyni.
10/11 anonim válasza:
Miden mozgás kalória vesztességgel jár.Ettől ugyan nem fogsz lefogyni.A ondóban nem kalória van sok ,ha nem
vitamin.Talán semmiben sem annyi és annyi féle ,mint ebben.
De ennek meg van az oka is !!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!