Aki már több éve maszturbál az már biztos tudja mi baj lehet. Meséljétek már el légyszíves hogy milyen fájdalmakkal járhat, például megsérülhet a hugycsovem? Kérlek mondjátok el a szövődményeket, fájdalmaitokat ha vannak!
egyáltalán fiú vagy lány vagy?:D
neked mi a konkrét problémád?
Szia!
Urológusnál voltál? A maszturbációtól nem sérül meg a péniszed és nem jár betegséggel, ha nem csinálsz butaságot. Remélem nem dugdostál fel semmit sehova... :)
Ha csíp, akkor valamilyen fertőzésed lehet, de ezt furcsálom, hogy nem vizsgálták urológián. Pedig labort szoktak kérni és csinálni.
Hát ezt így nagyon nehéz megmondani, tanácsot adni!
Én speciel csodálkozom, hogy nem végeztek laborvizsgálatot nálad. Lehet, hogy ciki, de ha apával voltatok fel kellene keresnie egy másik orvost is, hogy mi a bajod, szerinte kellene e végeznie és végezne e egy laborvizsgálatot. Ha igen, akkor hozzá is el kellene mennetek. Persze ő is megvizsgálna, de közelebb kerülnétek a megoldáshoz. A kamilla teás fürdés a makk érzékenységedre jó lehet, de belsőleg az sem hat fel a húgycsőre szerintem.
Ha felfáztál volna, akkor sűrűbben járnál WC-re, állandó ingered lenne pisilésre és ezek szerint csípne is.
Én apával megkérdeztetnék másik urológust is és pozitívabb válasz esetén felkeresném őt is vele.
Maga a cso faj, vagy valamivel foljebb? Ha foljebb, akkor meg kisebb epeko 7s lehet akar
Gyanum, hogy valami felsertette a rendszert:S
De a hidegviz nem valoszinu, hogy baj volt, se a kezedrol nem ment at, ha elotte nem turkaltal fekaliaban:D
Mindenesetre pihentesd a limbit, az sem kizart, hogy tulhajszoltad a fickot
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!