Kezdőoldal » Egészség » Férfiak egészsége » Az öcsém önkielégít!?

Az öcsém önkielégít!?

Figyelt kérdés
Van egy 10 éves öcsém, aki mondta nekem, hogy nagyon jó érzés, ha a p*csét piszkálja, meg húzogatja a bőrt. Lehetséges hogy 10 évesen masztizik?? Ez nem fura??

2012. dec. 29. 14:29
1 2 3 4
 21/36 anonim ***** válasza:
18%

Kérdező te foglalkozz magaddal.

Mi lesz akkor ha az öcséd is rajta kap ilyenen?

Feltegye a kérdést,a nővérem masztízik ,normális ez ?

2012. dec. 29. 23:21
 22/36 A kérdező kommentje:
figyi, azért van a gyakori, h ilyen kérdéseket feltegyünk, és aki nem erre válaszol, akkor inkább ne is írjon ide...és ennyi erővel te miért az én kérdésemre válaszolgatsz, miért nem magaddal foglalkozol? aki nem bír normális válaszokat írni, akkor köszönöm szépen, inkább semmit se írjon
2012. dec. 30. 00:59
 23/36 anonim ***** válasza:
100%

Na már,nem kell a kérdezőt leszólni,az jó ha a kistesója bármit meg mer kérdezni,hozzá fordulhat ha baj van,mert tudja négyszemközt marad amit mond.A bízalom fontos.Nézd azért nem mindenki kezdi a maszturbálást 10 évesen,sokkal gyakoribb hogy 12 évesen kezdik amikor már elkezdenek nemileg érni.De nincs vele semmi baj,annyi előnye lehet hogy mivel húzkodja nem lesz szükülete,vagy letapadása.

Azért fura mert nem nagyon szoktak erről beszélni,ill ezért tűnik furának az egész helyzet,mivel ezt mindenki megtartja a maga titkának,nem számol be róla.Valószínűleg a tesód sem tudja hogy maszturbál,mivel ahogy leírod hogy hogyan fejezte ki magát,még ez benne sem tiszta kép,csak ismerkedik a testével.

2012. dec. 30. 15:22
 24/36 A kérdező kommentje:
nem, nem tudja, kérdeztem tőle, h tudja-e, mit csinál, és ezt válaszoltam, mire mondtam neki, h igen...majd megtudja ha meg kell neki tudnia, meg hát úgy volt h mentünk fürödni, és anyának vissza kellett mennie mert elfelejtett betenni tampont. És kérdezte h anya miért megy vissza, és mondta, ha elmondom, ő is elmond egy titkot. és köszönöm utolsó hozzászóló :)
2012. dec. 30. 16:32
 25/36 anonim ***** válasza:
eznaonfura
2012. dec. 30. 16:33
 26/36 anonim ***** válasza:
16:32: hú, elég egzaltált családnak tűntök...
2012. dec. 30. 17:31
 27/36 A kérdező kommentje:
szerintem nem vagyunk egzaláltak, ez az élet rendje
2012. dec. 30. 20:03
 28/36 anonim ***** válasza:
Nem tudom, ha nekem lenne egy tíz éves öcsém, az anyánk menstruációja nem hiszem, hogy téma lenne köztünk.
2012. dec. 30. 21:11
 29/36 A kérdező kommentje:
Nem, ezt nem ilyen perverziónak írnám le, puszta kíváncsiságnak, h miért kellet ugyan nekünk a város közepénél visszafordulnink, és tíz percet vármi anyára... mert ő ezt nem tudta, és gondolom furi volt neki...
2012. dec. 30. 23:59
 30/36 anonim ***** válasza:

Ezen mi a fura,van lány tesóm és tudtam hogy menstruál,nem ilyen nyíltan beszéltünk róla,nem is jött nagyon szóba a mensi téma,anyuval max. megbeszélték,de gondolom ahol vegyes nemű gyerekek vannak a fiú is egy bizonyos korban hallott már a menstuációról,tudja mi a betét,mire van. Egyik kis unokaöccsém is rákérdezett az anyjára ill anyájától amikor látta a betétet hogy az mire való,megnézte kíváncsiságból,meg a tévében látta a reklámot és kezdett kérdezősködni,meg az óvszer reklámról is és 8 éves volt akkor,lát-hal dolgokat és kérdezősködik,jobb mint ha interneten nézne utána és lehet kicsi durvábban tálalnák,szereti magát elve idősebbnek kiadni interneten hogy infokat találjon.A lányok is hallottak a magömlésről,spermáról,merevedésről már akár 10 évesen is van soknak némi fogalma még ha néha hiányos vagy téves is az.

Az öccséd amit csinál egyenlőre még nem igazán maszturbáció,hanem csak játszik magával,majd ha tudatosan csinálja akkor lesz az,elvileg beszélhetsz róla a témáról,már ha rákérdez,azért jobb ha megmondod neki,hogy másnak annyira ne beszéljen róla,mert cikibe kerülhet.

2012. dec. 31. 11:14
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!