Ha kevés az ondó mitől van? Mégha nem önkielégit előtte, akkor is?
mért fér több üzemanyag egy kamionba, mint egy személyautóba? Mert nagyobb a TANK :D
egyébként meg tényleg.. legalábbis szerintem. Nem gondolom hogy bárminemű gyógyszer befolyásolná. Mennyire kevés? Pár csepp, vagy mi ?
Igen, a pasinak kevés jött, már...első élvezése után is..másik véglet, mert volt olyan személy akivel voltam, hogy neki megcsöpögött..na a lényeg hogy mindig kevés jön neki...
ha előtte való napokban szexelt, akkor lehet kevés valakinek? vagy nem ettől függ?
Velem ugyan ez van hónapok óta, kicsit kellemetlen érzéssel a zacsi meg a kifufogó közti rsznél ott bent, olyan zsibbsadós. El kéne menni dokihoh, de még nem szántam rá magam. Lehet a túlterheltségtől vann ( sokat verem) . De mostanában kevesebet és jobb a helyzet, de így is ha csak spontán kiverem, pl 5 perc alatt, akkor jó ha pár csepp jön, de ha sokáig elhúzom és bepörgök, akkor jön elég. Szóval érdekelne a dogom miértje engem is. Én prosztata vagy here- mellémhere gondra tippelek.
30F
Retrográd ejakuláció
Okai lehetnek: prosztataműtét, ideggyógyászati betegségek, születési rendellenességek.
Az ilyen típusú magömlés azt jelenti, hogy a sperma egyáltalán nem, vagy csak nagyon kis mennyiségben jut ki a húgycsövön keresztül, a többi a húgyhólyagba kerül. A fordított irányú ejakuláció során a sperma a hólyagban keveredik a vizelettel, és azzal együtt távozik majd a szervezetből. A hólyagban nem okoz károsodást.
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!