Hogyan tudnám a fitymám méretét csökkenteni?
Elég nagy (hosszú és tág) a fitymám, és ez zavar szex és maszturbálás közben. A műtéti eljársokat ismerem,;de szeretném mellőzni, valami más megoldást találni.
Az igaz, hogy ha a mindennapokba hátrahúzva tartom, akkor idővel rövidül?
Sehogy .Nagyon sokan örülnének ennek,ha ilyen lenne .
Egy műtéti eljárásnál ,még nem is tudod minek néznél elébe.Minden műtétben ott a kockázat is . Bánnád,mint amelyik kutya 7 kölykezik .
Kezdesz bedőlni a sok hülye dumának.
De mindenki a saját sorsának a kovácsa .
A herével kevered: ha kasztrálnak, akkor utána az üres zacskó valóban vissza, fölhúzódik. A túl hosszú fityma lehet zavaró, de látod, azért vágatni nem szeretnél belőle, amit jól is teszel. Én most milliókat fizetnék érte, ha lenne miből vágni. Sőt...
Szóval mielőtt bejön pár körülmetélés-propagandista, inkább felejtsd el az egészet... ne akarj úgy járni, mint pl én.
Hallottam már olyat, hogy valakinek rövidebb lett attól, hogy évekig hátrahúzva hordta, de nem vagyok annyira biztos ebben...
Maszti közben hogyan tud zavarni? o_O
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!