Alkalmazta már valaki a vegyi hámlasztást vmilyen bőrfelületére? és milyen sikerrel?
én a makkomon lévő barna foltokat szeretném igy eltüntetni.
de nem tudom hogy használna-e egyáltalán...
Vigyázz !! Ott nem bőr,hanem nyálkahártya van .
A makkodba is kerülhetne egy ilyen akció .
Hogy hosszú ideig sebes lenne az biztos .
Kérdező, neked is csupaszon van a makk?
Nálam is hasonló probléma van, a körülmetélés miatt persze keményen látványos is, elmentem több dokihoz is, de nem tudtak ők se javasolni semmit :(
Amikor a lehetőségeket kérdeztem, akkor az orvosok egyiket se tartották használhatónak és főleg nem 100%-osnak.
Pl az egyik (ezen a portálon is gyakran ámokfutó) körülmetélés-propagandista azt magyarázta, hogy valami lámpa tud ezeken a foltokon segíteni. Az orvos azt mondta erre, hogy a lámpa hatására (mittudomén milyen lámpa) a folt változhat ugyan, de senki nem tudja előre, hogy mit jelent majd ez a változás. Vajon a folt sötétebb lesz? vagy a körülötte levő normális kinézetű rész lesz majd rosszabb? Ezeket nem lehet előre tudni...
Annyit lehet tenni, hogy nem foglalkozik vele az ember és a fityma - szerencsés esetben, ha nem csonkolták le - ápol és eltakar :(
nekem a foltokon kivül anyajegyszerűség is van. Engem leginkább az zavar. Foltosodás nem annyira.
Ars Medica magánklinikára irtam ezzel a problémámmal, és elvileg lézerrel az anyajegyet eltudják tüntetni.
Valószínű az lesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!