Pattanásoktól nagyon csúnya heges lett az arcom ki próbálnám a mély hámlasztást vagy a lézeres hámlasztást szerintetek ez mennyire lehet jó és nagyon fáj?
Figyelt kérdés
2011. jan. 24. 14:29
1/4 anonim válasza:
ez egy nagyon jó dolog lehet. ha van rá pénzed, érdemes elmenned!
2/4 anonim válasza:
Én láttam a Spektrumon egy filmet, amibena csaj kipróbálta a botoxtól a hámlasztásig az összes ránctalanító szépészeti beavatkpzást.
A hámlasztásnak is van enyhébb és erősebb változata. A csaj olyat csinált, hogy a szeménél lézerrel lemarták a legfelső hámréteget , vörösre.Utána egy darab ránc nem maradt a csajon. és ezt alkalmazzák arcon is. Nem olyan drasztikus,mint hangzik, de azért nem is egy szőrtelenítés.
Kérdezz meg plasztikai klinikán, vagy a kórház plasztikai részén.
3/4 anonim válasza:
Kozmetikusok általában vállalnak ilyet, nem kell " (klinikán)plasztikáztatni", ez kacsa. Én mikrodermabizációt csináltattam, ez is mélyhámlásztás. Nem fájt egyáltalán, viszont utána elég érzékeny a bőr. Fényvédővel kell kenni minél erősebbel,( mondjuk 40es faktor), mert különben, ha kimész a napra könnyen lehet, hogy a vékony "új" bőr foltos lesz. A másik, hogy ha erre vállalkozol, már most érdemes bejelentkezned egy kozmetikushoz, mert egy kezelés nem szokott elég lenni (ha jól emlékszem kéthetente kell ismételni), és egy tisztességes kozmetikus áprilistól már nem vállal el senkit. Szintén a fényviszonyok miatt. Áprilistól már egyáltalán nem lehet ezt csinálni, akár kened magad fényvédővel akár nem. Szóval minél előbb jelentkezz be valahová. Nem minden kozmetikus vállal ilyet, de a jobbak igen. Nekem egy kezelés volt 5000 ezer forint. Szerintem megéri, nagyon szép volt utána a bőröm. Sajnos újabb aknék kijöttek, azóta már elmúltak, de most megint heges, úgyhogy én is menni fogok.
4/4 anonim válasza:
szóval 5000 volt simán remélem érthető:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!