Miért van álmában merevedése?
Nem reggeli merevedésre gondolok.A férjem délután aludt pár órát, és észrevettem, hogy merevedése van.
Ilyenkor szexuális álma van?
!5 éves amúgy.Csak kiváncsiságból kérdem.
Szerintem ez normális....
A`llt a férjemnek is szokott. :)
Nem egyszer vetem már észre. :D
45,csak lenyomtam az altot véletlenül.
A kérdésre is válaszolsz, vagy csak unatkozol,és kötekszel?
Sajnálattal olvastam az előttem válaszolókat,hogy ennyi
küzül még csak közel se járjanak az igazsághoz .
A férfiak,fiuk nemi szerve éjszakai alvás közben 70-100
percenként merev állapotba kerül .De ez még délutáni alvás közben is bekövetkezhet.Ez már akár a 2-3 éves fiúknál is megfigyelhető .Egyetlen oka van.Az agy leellenőrzi,hogy rendben van e a vérellátás ezen a területen .A reggeli merevedések sem mindig a vizelési ingertől van .Az éjszakai magömléseket is az agy vezérli,hisz adott esetben senki nem nyúl hozzá egy ujjal sem ,mégis bekövetkezik .
Utolsó,köszönöm.
Csilla,te már csak tudod, mi újság nálunk..:)
a 8-as válaszolónak igaza van ,de engem is megdöbbentett hogy mennyi tudatlan nő van aki hülyeségeket ír!
-Nyugalmi állapotban egyszerűen fogalmazva 1 vegyi anyagot termel az agy ami az artériás ereket nyitva tartja!
-És hogy hány percenként ,áll a zászló ez meg nagyon nagyon változó,mondhatnám azt is egyéne válogatja!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!