Kezdőoldal » Egészség » Férfiak egészsége » Ferjemnek ket eve megserult a...

Ferjemnek ket eve megserult a gerince. Azota nehezen mozog es nincs orgazmusa, csak merevedese. Ez orokre igy marad?

Figyelt kérdés
orvostol orvosig jarunk,egyik azt mondja turelem,majd rendbejon,a masik szerint soha nem lesz kepes orgazmusra...miben remenjkedjunk,vagy higyjunk???
2012. júl. 5. 18:04
 1/7 anonim ***** válasza:
Annak örüljetek, hogy nem lett tolószékes, pelenkás... Viszont 2 év alatt, ha akart volna, visszatért volna az orgazmuskészsége (szerintem).
2012. júl. 5. 18:10
 2/7 anonim ***** válasza:
Nehéz erre egy laikusnak választ adni főleg akkor, ha az orvosok sem egyféleképpen vélekednek. Próbáljátok ki az alábbi módszert: maszírozd a férjed gerincoszlopának mindkét oldalát szorosan a gerinc mellett. Finoman, de naponta legalább fél órát.
2012. júl. 5. 18:12
 3/7 A kérdező kommentje:
persze hogy orulunk,ezert is szeretnenk babat.ha lehet termeszetesen.es azert 30 evesen talan tul fiatal ahhoz,h orgazmus nelkul eljen.
2012. júl. 5. 18:13
 4/7 anonim ***** válasza:

Első vagyok.

Azért írtam, hogy örüljetek, mert én rákbeteg vagyok 34 évesen. Én nem vagyok fiatal hozzá??

2012. júl. 5. 18:17
 5/7 A kérdező kommentje:
jar mar egy eve spec.masszazsra,kulonfele rehabilitaciora,de semmi javulas..sot a jarasa is egyre rosszabb...
2012. júl. 5. 18:18
 6/7 A kérdező kommentje:
elso.sajnalom.de ,fiatal vag hozza,nekem mellrakom volt ,idoben eszrevettek es meggyogyultam.ehhez az ember soha nem eleg idos!
2012. júl. 5. 18:20
 7/7 anonim ***** válasza:
Ha merevedése van az jó. Ez szervi dolog. Az orgazmus meg lelki, nem? Nem vagyok orvos, de azt tudom javasolni, főleg ha már sok mindent kipróbáltatok, hogy sokszor vizuáljátok mindketten hogy a párodnak orgazmusa van, és ez a pozitív hozzáállás segít majd. Küldök egy linket, pénzbe nem kerül, érdemes kipróbálni, semmit nem veszíthettek. Nálam működött. http://www.youtube.com/watch?v=kSAK7meticM&feature=youtube_g..
2012. júl. 5. 18:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!