Fiuk, nektek szokott habos lenni a pisitek?
Figyelt kérdés
A batyam (26 éves) neha nem huzza le, es latom, hogy habos. Az mit jelent?2012. dec. 24. 01:32
1/8 anonim 

válasza:

azt hogy előtte kiverte a farkát, vagy már rég nem verte, esetleg lehugyozta a wc fertőtlenítőt
3/8 anonim 

válasza:

miért pontoztatok le? első vagyok
nálam akkor szokott habos lenni, ha azt csinálom amit írtam.
Egyetlen egy esetben nem az, ha kiengedem a spermát amikor kiverem.
4/8 anonim 

válasza:

Szerintem meg ha túl erősen vereted a hugyod sugarát az állóvízbe a wéce lukába, akkor úgy magától felverődik, nekem akkor szokott olyan lenni, meg általában sárgább is olyankor a hugyom mint máskor. Több benne az oldott anyag, ami ürül a szervezetből az biztos. De láttam már hogy amikor benne van akkor habosra baszódik. Nincs vele gáz semmi. Veretéstől ilyenné válik. Mér ,én már a farkamból kicseppenő átlátszó kristálytiszta előválladékot is vertem fehér habbá a farkam végén,annyira recskáztam, olyan mint amikor habverővel felvereted a tojásfehérjét. Az mitől válig olyanná? Az erőhatástól ami éri.
5/8 anonim 

válasza:

akkor megértem miért habos az enyém, én alapból erősen veretem bele.
ha túl erős akkor talán beszakadna a wc alja is tőle :D
6/8 anonim válasza:
lehet szájba lövi a wc-n ülve, gargalizál vele és így már érthető a habos.
7/8 anonim 

válasza:

4 es.a 10 es skálán 9 est megérdemelsz .
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!