Fenék edzése hogyan?
Figyelt kérdés
Sziasztok , mostanában egyre jobban zavar h sztem az át lagnál nagyobb fenekem van , fiú vagyok 12 éves és nem érzem jól magam emiatt ! Mert igazából nem vagyok kövér , elég sokat mozgok is csak én biztos oda hízok főként ! Arányaim már amennyire megvannak de széls csípőm van egyszóval mindenhol jó kötésű vagyok ! Tudom nem ezzel kéne most foglalkoznom de engem zavar ! Ezért szeretném segítségeteket kérni h tudok legjobban fogyni mivel nincs helyi fogyás , miket javasoltok mikre kell odafigyelni étkezéskor ? Meg néhány jó tanács a fogyáshoz , jah és rá is szeretnék gyúrni gyakorlatokkal ha tudtok ajánlani ? A sport amit az utóbbi időben egészségügyi okokból new csináltam az az úszás volt! köszönöm előre Is!2012. dec. 11. 21:48
1/7 anonim válasza:
Mozogjál sokat,meg ahogy írtam priviben
2/7 anonim válasza:
Első! Nekem is elküldenéd amit neki írtál privátba? Nekem is hasonló gondom van.
3/7 anonim válasza:
Hali 2 es. Hogy tudunk egymásra találni,neked is írnék ?
4/7 anonim válasza:
Kedves #1-es!
Látom, itt most már többen is írnak, hogy lenne igényúk a jótanácsaidra. Miért nem írod akkor meg inkább itt nyíltan mindenki előtt? :-o Uis nekem is felkeltette a figyelmemet a dolog, és azért lefogadom, hogyha vki --- akinek ugyanez a baja és rákeres -- megtalálja ezt az oldalt, akkor nagyon örülne, ha találna is vmi hasznos jótanácsot.
Nem glod, hogy sokkal több embernek tudnál segíteni ezzel? Vagy saját módszerről van szó, azért privizteted csak?
5/7 anonim válasza:
Azért nem ír nyilvánosan, mert valami kamu terméket akar eladni. Ha nyilvánosan megírná, egy perc alatt szétszednénk, megaláznánk, kiderülne a hazugság. Mindig ezt csinálják, mintha titok lenne, pedig csak a csalást leplezik...Így van ez, de ha nem én is várom a titkos receptet, szakemberként nagyon kíváncsi vagyok, hogy mi lehet a "titok".
6/7 anonim válasza:
Google! A barátod! Tele van a Google ilyen testmozgás módszerekkel, leírásokkal, videókkal. Külön nőknek, külön férfiaknak.
7/7 anonim válasza:
20:07 Sejtem én is, igazad lehet!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!