Ha nem hordok gatyát semmi alá akkor nagyobb lesz a péniszem?
Dehogy lesz nagyobb! Ezt miből gondoltad?
Például ha egész nap meztelenül járkálsz otthon a lakásban, akkor sem leszem magasabb. Nem értem, hogy mi köze a ruhának a méretekhez.
Drága Kérdező!
Nem, kisebb lesz, mert többet súrlódik, és a nadrág lereszeli...! :)
Na de a viccet félretéve: ha nem veszel alsónadrágot, még károkat is okozhatsz Magadnak, mert nem védi annyi minden a dolgokat, mint kéne. Könnyebben megfázik, és könnyebben törik...
A péniszed megnagyobbítására nézz ki más módszert, ha mindenképpen szükséges, vagy ha annyira kicsi, hogy az életminőséged rovására megy, akkor fordulj orvoshoz, de csak azért, hogy nagyobb legyen, inkább ne csináld. Kérdezősködj, hogy kinek mekkora, olvass utána, hogy mekkora a normális, és ha a normális alsó kategóriája, akkor se bánkódj, mert nem minden lány szereti a nagyfarkú fiúkat, sőt, nem eggyel találkoztam már, akinek fájt egy ilyen fiúval a szex.
Néha én sem hordok alsót. Ez főleg kánikulában van így, mert akkor nem izzadok annyira odalent. :)
Attól, hogy nem hordasz nem lesz nagyobb. Feltételezem, hogy nem olyan szűk alsód van, ami teljesen összeszorítja. Az egészségtelen, de a méretet nem hiszem hogy befolyásolná. Genetikailag van kódolva, hogy kinek mekkorára nől.
Ha nem hordasz gatyát attól nem fog megnőni!
Nem minden csaj szereti a nagyméretű fiúkat (én sem)
Nem a méret a lényeg hanem az, hogy jó játékos legyen..... Remélem érted mire gondolok!!??
Minek növeszteni?!
Kicsivel mindenkit meg lehet..., naggyal nem. ;-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!