Kezdőoldal » Egészség » Férfiak egészsége » Titeket nem zavar ha valaki...

Erik.111 kérdése:

Titeket nem zavar ha valaki doppingol? .

Figyelt kérdés
Úgyértem, ha te pl: a testépitést választottad magadnak mint sportot és szereted is meg mindent megteszel a célod érdekében. Figyelsz a kajára még ha talán nem is 100%-osan de odafigyelsz és rendszeresen lejársz a terembe + akár már több éve csinálod és erre jön valaki aki ezd egy két hónapot majd rogton doppingolni kezd és pár hónap alatt eléri azt amiért te akár évekig küzdöttél? Mint erőben mint kinézetre ott van mint te... igaz amit a cuccokkal érnek el nem marad meg teljesen de akkor is és főleg ha még ő aki doppingol marha büszke magára meg aztán mindenki őt isteniti majdnem h milyen jó és te meg levagy szarva? Tudom ez a sport nem arról szól h másnak bizonygassuk milyenek vagyunk legalábbis nálam nem erről szól de azért néha már nagyon tud idegesiteni az ilyen. Ti hogy vagytok az ilyennel? Mikor már több éve tisztán edzel és jön valaki ilyen?

2012. dec. 11. 12:28
 1/5 anonim ***** válasza:

Én 1 éve járok konditerembe edzeni. Azért kezdtem el, hogy fogyjak, és legyenek egy kis izmaim, de rákaptam nő létemre.

Sokszor látom én is hogy pár hónap edzés utána srác úgy ki van gyúrva mint a férjem aki szintén több mint 1 éve edz.

De engem nem zavar hogy mások doppingolnak. Én büszke vagyok arra, hogy amit elértem a testemmel azért én küzdöttem meg, én izzadtam érte. Az sem érdekel hogy az illető annyira egyszerű ember hogy nem képes felfogni hogy a doppingszerekkel sokkal többet árt magának.

Pár napja láttam egy dokumentum sorozatot. "A halál 1000 arca" Mindig bemutat olyan haláleseteket amik megtörténtek, és olyan abszurdum az amibe belehaltak.

Volt egy a doppingszerről is egy téma. A srác rendszeresen szedte a doppingszert, ami miatt a szíve lassabban dobogott. Ő erre nehéz súlyokkal megterhelte, így a szíve nem bírta a nyomást. A konditeremben kapott infarktust, és azonnal meghalt..

Na nekem ez lebeg a szemem előtt. A doppingszerek egyszer visszaütnek és lehet akkor már késő lesz..

2012. dec. 11. 12:45
 2/5 anonim ***** válasza:

Inkább a másik felet kéne zavarnia, hogy te ugyanazt elérted önerőből.

Én ugyan sose gyúrtam, vagy kondiztam de a dopping az egy külön világ nálam. Sose tudnék büszke lenni arra, amit csalással értem el. Egy haverom volt hasonló helyzetben de ő beszólt a felfújtnak, hogy cuccal még egy majom is fel tudja magát fújni de az nem ér semmit, nincs mögötte annyi munka, nincs mire büszkének lenni. Amint abba hagyja a kokszot szépen lelohad.

És, mint nő megjegyezném, hogy a természetes izmok sokkal szebbek, és vonzóbbak, mint a feldurrantott műizmok. Aki becsülettel, tisztán végigcsinálja nekem az sokkal inkább férfi mert van esze, kitartása, megvan benne az elhivatottság és persze a több munka miatt több az erő is azokban az izmokban.

Akit ezért körbeugrálnak mert két hónap alatt felszedett valamit, hát azok se igazi testépítők. Nyilván a "rajongótábor" is szedi a szemetet. Ha nekik jó a mű, a hamis legyen. De az élet téged fog igazolni.

Te legalább nem leszel fiatalon egy fizikai roncs.

2012. dec. 11. 12:59
 3/5 anonim válasza:

leírtad komám a lényeget, de akkor már okoskodok ha itt a nagy alkalom :D

dehogy zavar, majd lerohad mint írták itt, mert a kis golyója nem termeli úgy a tesztoszteront ahogy kéne hogy megtartsa vagy növelje és ha abbahagyja a kúra ciklusokat akkor szépen elszáll java része amit felszedett.

a testépítő világ valahogy vonzza a leg álszentebb embereket :D mikor az Arnold bá jó megdícsérte a "naturál" kollégát közben meg vastagabb volt mint mikor Arnold bevallottan szteroidozott akkor mondtam először hogy el lehet menni :D nézd meg a bigger stronger faster dokufilmet.

én még tápkieget sem szedek, soha nem is szedtem és súlyzóból is csak 1 kezesem van az is csak bemelegítésre használom. saját testsúlyal edzek és jól elvagyok közben nem érdekel mit írnak a bodybuilder hun vagy akárhol hogy hülye vagyok...

2012. dec. 11. 13:14
 4/5 anonim ***** válasza:
Engem nem zavar csak maguknak ártanak vele.
2012. dec. 11. 23:54
 5/5 anonim válasza:
Engem sem zavar egy bizonyos szintig, mert emberileg nem jobb és nem rosszabb bármelyikünknél.De minden sportban szemétségnek tartom.Nem tudom hogy az az ember aki ilyeneket szed és szúrja magába a hormonokat hogy tud a tükörbe nézni és büszkén hangoztatni hogy ő milyen nagy ász.Legalább magának ne hazudjon.Ha vannak is eredményei a koksz mellett az se teljesen az ő érdeme.Én ha valamit nyerek akkor azt azért nyerem mert megdolgoztam érte tisztán.Egyszerűen mérlegelni kellene azt hogy mit akarunk látni emberek küzdelmét vagy orvosi szerek fejlődését?!
2013. febr. 28. 14:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!