Kezdőoldal » Egészség » Férfiak egészsége » Lelassúlt a fejlődés? -Vagy...

Lelassúlt a fejlődés? -Vagy el sem kezdődött?

Figyelt kérdés
17/f vagyok, a fanszőrzet már "megvan" kb. 1-1,5 éve, a hónalj szőrzet most ér el addig, hogy lehetne borotválni, arc szörzet semmi, lábszőrzet feketedik, erősödik(csak az elsó lábszár tájékán, combon semmi változás), a karomon pedig megint csak az alap kis "gyenge szőrzet". A nemiszervem is csak 13cm mereven. Eddig úgy voltam vele, hogy úgyis későn érő vagyok, de már 17 is elmúltam. Ez normális? Lehet erre kapni valami hormonszabályzót vagy valami fejlődést elősegítő dolgot? (Lehet hülyeséget kérdezek, de eléggé aggasztó..)
2012. dec. 9. 13:06
 1/2 anonim ***** válasza:

Semmi olyan nem látszik,amit kórosnak kellene mondani .

Nem vagyunk egyformák .Erre semmilyen hormon kezelést nem fogsz kapni .A hormonok adagolása nem olyan egyszerű dolog ám .Annak is lehet mellékhatása is .

2012. dec. 9. 13:29
 2/2 A kérdező kommentje:
Köszi a választ, de azért még mindig nem nyugodtam meg.. Valakinek valami hasonló? vagy valami tipp mitől van ez? mert most 13cm-rel nem igazán leszek megelégedve (sőt még a leendő barátnők sem)
2012. dec. 11. 19:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!