Hogy tudom megállapítani hogy még "megvan-e" a prosztata gyulladásom?
Figyelt kérdés
krónikus prosztata gyulladással kezeltek szedtem is 3 fajta gyógyszert de elegem lett a bunkó orvosokból és az állandó seggturkálásból. hogy tudnám megállapítani hogy még beteg vagyok e ?2012. dec. 1. 00:46
11/19 anonim válasza:
az orvos egy percig se foglalkozik tovább veled, csak addig amíg meg nem gyógyultál. A prosztata rák még fájdalmasabb, és általában halálos
12/19 anonim válasza:
1-2 es Elmúlik az ha tökéletesen kivan kezelve .25 éve tünetmentes vagyok.
4 es a tesztcsík becsap,és még félre is vezet .
Csak a labor vizsgálatra szabad hagyatkozni .
6 os A háziorvos csak egy felesleges kör,és időhúzás ,
csak rosszabbodik a helyzet.
9 es szépen bemásoltál ide mindent,de azt hogy tökéletesen gyógyult e,az csak vizsgálattal lehet megállapítani.Hogy nincsenek az általad leírt tünetek,
attól még nem biztos hogy gyógyult is .
10 es Neked fogalmad sincs arról,mit jelent az hogy
impotens.Akinek nincs prosztatája még az sem impotens.
Fogalom zavarban vagy.Jah,nő vagy .A szavaiddal élve ,
"ne nyivákolj " itt
14/19 anonim válasza:
Igen,vannak megmosolyogtató válaszok .
Jó lenne egy kis anatómiát is olvasgatni .
15/19 anonim válasza:
Messze nem érdekel ,hogy lepontoznak e vagy sem a válaszaimért .Nem a pontokért irom a válaszokat
16/19 A kérdező kommentje:
köszönöm a válaszokat ! akkor az lesz a legjobb ha másik orvoshoz a kórházban kérek időpontot és visszamegyek ! gondolom ugyan ahhoz az orvoshoz nem célszerű ha egyszer csak nem mentem a megbeszéltél időpontra. és a bunkóság alatt nem a vizsgálat minőségét értem hanem azt ahogy viselkednek a páciensel. a lekezelőséget és a nemtörődömséget !
2012. dec. 1. 21:02
17/19 A kérdező kommentje:
mellesleg nem a fájdalommal van a bajom mint azt a drága hölgy válaszoló gondolja hanem abból hogy ez valahol a méltóságom és az önbecsülésem sérti.
2012. dec. 1. 21:09
18/19 anonim válasza:
Másként nem lehet megvizsgálni, a nők sem szeretik, ha nőgyógyász benne turkál, mégis elmennek évente szűrésre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!