DollyBaba kérdése:
16 éves vagyok és lehet hogy prosztatám van?
Figyelt kérdés
A nemiszervem vége faj mikor vizeletet üritek.De rajta nem latok elváltozást.Prosztatam lehet?2012. nov. 27. 01:42
1/14 anonim válasza:
1. Az a pasiknak van.
2. Akkor van gebasz ha begyullad vagy rákos.
2/14 A kérdező kommentje:
Tudom h a pasiknak van :D nagyon aggaszt a dolog es kezd egyre idegesitenni..
2012. nov. 27. 01:55
3/14 anonim válasza:
Prosztatád mindenképpen van... :D
Nem tudom mik a pontos tünetek, de pl az akadozó vizelet és a gyakori vizelési inger elvileg lehetne prosztata gyulladás tünete. Nem lehet, hogy csak simán felfáztál?
Amúgy az lenne a legjobb, ha nem múlik el, hogy elmész orvoshoz, mert biztosat csak ő tud mondani...
4/14 anonim válasza:
Ha férfi vagy, mindenképpen van prosztatád.
A nevedből ítélve nő vagy. A nőknek nincs prosztatájuk.
5/14 anonim válasza:
Ja igen, a prosztata egy szerv, nem egy betegség...
6/14 A kérdező kommentje:
fiu vagyok csak a noverem van felregisztralva ide es azert irtam a nevevel.
2012. nov. 27. 02:04
7/14 A kérdező kommentje:
elnezest kerek akkor a megfogalmazasert,de mar nem tudok mit kezdeni magammal nem birok elemenni wcre annelkul h ne fajna....
2012. nov. 27. 02:06
8/14 anonim válasza:
Beszélj apukáddal!!! Segíteni fog orvoshoz fordulni, és neki is lehet tapasztalata.
9/14 A kérdező kommentje:
nincs veluk apu...A noveremmel elek..esetleg felkeltem otet.
2012. nov. 27. 02:11
10/14 A kérdező kommentje:
*velunk
2012. nov. 27. 02:11
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!