Kezdőoldal » Egészség » Férfiak egészsége » 16 éves vagyok és lehet hogy...

DollyBaba kérdése:

16 éves vagyok és lehet hogy prosztatám van?

Figyelt kérdés
A nemiszervem vége faj mikor vizeletet üritek.De rajta nem latok elváltozást.Prosztatam lehet?

2012. nov. 27. 01:42
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
Reggel menj orvoshoz, (én nő vagyok, de gondolom a körzeti utal az urológushoz). Nővéred felnőtt? Majd segít eligazodni.
2012. nov. 27. 02:16
 12/14 anonim ***** válasza:
Ha ennyire fáj akkor bizony urulógia. 16 éves vagy, nem kisgyerek, el tudsz menni egyedül is. Csak ne nagyon halogasd
2012. nov. 27. 02:31
 13/14 anonim ***** válasza:
Nem kell beutaló
2012. nov. 27. 02:32
 14/14 anonim válasza:
A lényeg barátom, hogy ne csinálj nagy ügyet belőle. Én is 16 évesen jártam lőször urológusnál. Nehezen, de elmondtam anyámnak, aki kerített orvost. Ha nincs kedved neki elmondani, akkor menj el tényleg egyedül. Kell egy TAJ kártya, egy személyi, neten keress rá, hol van urológia a közelben és a recepción jelentkezz. Teljesen normálisan kezelnek, mert ott mindenkinek ilyesmi vagy cifrább baja van. Jobbulást! Remélem már elmentél időközben.
2012. dec. 27. 00:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!