Hasonló hatása van a körülmetélésnek és a fityma állandó hátrahúzva tartásának?
Nekem lecsonkolták az egész fitymát, egy enyhe szűkület miatt, amit máshogy is lehetett volna orvosolni. Most milliókat fizetnék, ha lehetne előbőrőm, hiszen az nem viccből van ott.
A makk kiszáradása nem mindenkinél egyforma durva. Nekem nagyon durva, főleg száraz és hideg időben, de amúgy is változó. Nagyrészt a makk hámló, foltos és nem jó tapintású. ÉN így jártam ezzel, lehet, hogy más nem jár pórul azzal, ha szabadon van a makk. Nekem rossz és rossz az is, hogy nem tudom ráhúzni az előbőrt, mert lecsonkolták :(
Arról már nem is beszélek, hogy mivel ez gyerekkoromban történt, amikor még nem tehettem ellene semmit, ezért ami akkor kis seb volt, az mára nagy heg lett. Ronda, cikkcakkos vágással ma egyik plasztikai sebész se tud kezdeni SEMMIT. Csak jó, ha mindenki tudja, ha nincs anyag, amiből dolgozni lehetne, akkor ANNYI. Nem lehet vele mit kezdeni.
A bőrhíd, az otthagyott varratmaradvány minden nap eszembe juttatja, hogy ez mennyire undorító, sivatagi barbár megoldás.
Aki ilyet gyerekkel csinál meg, annak börtönben van a helye. Nem is kérdés....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!