Kezdőoldal » Egészség » Férfiak egészsége » Hasonló hatása van a körülmeté...

Szellkriszta kérdése:

Hasonló hatása van a körülmetélésnek és a fityma állandó hátrahúzva tartásának?

Figyelt kérdés
Pl. egészségügyi/higiéniai szempontból ez a két dolog megfelel egymásnak? (És aki hátrahúzva tartja, az lécci írja le, milyen esztétikailag, meg érzésre hogy változott. És érdekel, hogy ő mért döntött így.) Azért érdekel ez a téma, mert a barátom is ilyen hátrahúzva fogja hordani, és érdekel, hogy mire számíthatok, meg hogy bíztassam-e ebben a törekvésében ---

2012. nov. 26. 22:08
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
64%
Szia! Kb. 9 éve tartom hátrahúzva a fitymámat, és szerintem sokkal jobb így. Nekem szebbnek tűnik, mert a makk állandóan látszik - bár ez szubjektív, kinek mi tetszik... Higiéniailag szerintem mindenképp jobb: így nincs semmi szaga, ami előtte a rendszeres zuhanyozás ellenére is jelentkezett estére. A makk egy kicsit kiszárad, de ettől nem lesz érzéketlen. Azért nem biztos, hogy egyik napról a másikra állandóan hátrahúzva fog maradni a fityma, de idővel, néhány hét vagy hónap után valószínű megszokja, hogy a makk mögött legyen. Ha gondolod, írj, és akkor bővebben is megosztom a tapasztalataimat.
2012. nov. 30. 00:45
 12/13 anonim ***** válasza:
59%
Van aki néhány hónap hátrahúzás után véglegesiti az állapotot a körülmetéléssel. A két dolog hasonló, de azért nem ugyanaz: körülmetéléskor nincs a makk alatti árokban visszagyűrődve a fityma, emiatt a makk pereme is szabadon marad. A másik fontos különbség a fitymafék. Ha megcsinátatod a körülmetélést, akkor vagyon valószinű, hogy a féket is elltávollitják. Igy a makk alsó része is sima lesz.
2012. dec. 3. 12:55
 13/13 anonim ***** válasza:

Nekem lecsonkolták az egész fitymát, egy enyhe szűkület miatt, amit máshogy is lehetett volna orvosolni. Most milliókat fizetnék, ha lehetne előbőrőm, hiszen az nem viccből van ott.

A makk kiszáradása nem mindenkinél egyforma durva. Nekem nagyon durva, főleg száraz és hideg időben, de amúgy is változó. Nagyrészt a makk hámló, foltos és nem jó tapintású. ÉN így jártam ezzel, lehet, hogy más nem jár pórul azzal, ha szabadon van a makk. Nekem rossz és rossz az is, hogy nem tudom ráhúzni az előbőrt, mert lecsonkolták :(

Arról már nem is beszélek, hogy mivel ez gyerekkoromban történt, amikor még nem tehettem ellene semmit, ezért ami akkor kis seb volt, az mára nagy heg lett. Ronda, cikkcakkos vágással ma egyik plasztikai sebész se tud kezdeni SEMMIT. Csak jó, ha mindenki tudja, ha nincs anyag, amiből dolgozni lehetne, akkor ANNYI. Nem lehet vele mit kezdeni.

A bőrhíd, az otthagyott varratmaradvány minden nap eszembe juttatja, hogy ez mennyire undorító, sivatagi barbár megoldás.

Aki ilyet gyerekkel csinál meg, annak börtönben van a helye. Nem is kérdés....

2013. jan. 8. 22:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!