Fitymaszűkület. (enyhe) metélés nélkül is megoldható ugye? (Bővebb sztori lennt)
Ez valóban annyira enyhe probléma, hogy már szinte azt mondom, hogy minek is mész vele orvoshoz egyáltalán...
Hátra tudod húzni mereven, szóval nagy baj nincs. Ha a doki azt mondja, hogy csak metéléssel tud ezen javítani, akkor ott kell hagyni és nem kell neki fizetni egy petákot sem.
Miért kizárt a körülmetélés?
A fitymaszűkületet az orvostudomány mai állása szerint körülmetéléssel oldják meg! Nem kell ettől "idegenkedni", a barátnőd, feleséged nagyon hálás lesz majd érte!
nincs a metéléssel semmi gond, sőt sok országban teljesen automatikusan csinálják ...
miért félsz tőle ennyire? örökre meg lenne oldva a gondod, így viszont egy örök kétség igazából sajnos.
második válaszolót nem értem, az utolsóknak viszont teljesen igazuk van ...
körül kell metéltetni és kész, nem kell ebből nagy cirkuszt csinálni sztem ...
Ha hátra tudja húzni mereven is, akkor minek körülmetélni?
Ez olyan, mintha egy éppen csak lyukas fogat kihúznánk "mert akkor már több gond nem lesz vele".
Hazudoznak itt az emberek. Ez nem "tévedés", ez az internet korában egyértelműen HAZUGSÁG. A körülmetélés NEM egy probléma megoldása, hanem egy barbár, primitív törzsi szokás, aminek - pl a zsidóknál - az a szerepe, hogy ezzel különböztessék meg magukat a többiektől (utána lehet nézni).
Amikor nagyon durva szűkület van, spanyolgallér, eldurvuló cukorbetegség, akkor IGEN, akkor sajnos tényleg az egész előbőrt le kell csonkolni.
Egyéb esetben lehet máshogy megoldani úgy, hogy a sokezer ideggel, funkcióval bíró testrészünk megmaradjon, vagy legalább minél több maradjon belőle:
Lehet krémmel finoman tágítani, lehet részlegesen metélni, bemetszeni, vagy plasztikázni.
2013 van, aki azt mondja, hogy egy szűkületre - főleg enyhe szűkületre - az egyetlen "módszer" a körülmetélés, az egész egyszerűen rosszindulatú troll, aki HAZUDIK.
Én most milliókat fizetnék érte, ha lenne előbőr, de sajnos nincs. Ezt nem kívánom senkinek...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!