Kezdőoldal » Egészség » Férfiak egészsége » Fitymaszűkület. (enyhe)...

Fitymaszűkület. (enyhe) metélés nélkül is megoldható ugye? (Bővebb sztori lennt)

Figyelt kérdés
Fitymaszűkületem van és most fogok menni egy maszek urológushoz aki elv. nagyon jó. Az a helyzet ,hogy lankadt állapotban simán visszabírom húzni, de mereven már csak nehezen és megakad a makk alatt.Tehát szerintem nem vészes szűkület.Metélés és körülmetélés is kizárt dolog!Tehát mivel nem is vészes gondolom többfajta műtéttel is meglehet oldani igaz???

2012. nov. 24. 15:52
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
32%

a 9 és a 10 uaz az ember...

egyébként csak azt tudom mondani: kísérletezgetni lehet, de ha biztos megoldás kell, akkor lecsapás. el nem tudom képzelni, kinek mi a gondja a körülmetéléssel, na meg majd a lányok is csípni fogják

2013. aug. 28. 19:17
 12/23 anonim ***** válasza:
40%
Aki a másikat hazugsággal vádolja, meg azzal, hogy több néven is ír ugyanoda (...) szerintem az biztosan nem megbízható... de a válaszokból is gyorsan kiolvasható ez amúgy....
2013. aug. 31. 18:20
 13/23 anonim ***** válasza:
39%
Nincs semmi gond a körülmetéléssel, akinek ezzel problémája van, az pszichésen beteg. Én nagyon egészséges, hasznos dolognak tartom, bármely életkorban érdemes megcsináltatni, és nem csak azért, mert a nők szeretik, hanem mert rengeteg higiéniai előny származik belőle!
2013. szept. 2. 08:58
 14/23 anonim ***** válasza:
27%
így van, 13-assal egyetértek, még annyi kiegészítéssel, hogy férfiasabbá is tesz! hátrányt én se tudok megemlíteni és én se értem ezt a beteges félelmet.
2013. szept. 2. 21:06
 15/23 anonim ***** válasza:
38%
Na, látom megjöttek a „pszichésen beteg” fetisisztáink…
2013. szept. 2. 22:23
 16/23 anonim ***** válasza:
22%

Többen is elég sok helyen itt az oldalon is leírták, milyen problémákat okozhat a körülmetélés, én magam is leírtam, konkrétan nekem milyen problémákat okoz.

Azt hiszem, ezek után hiteltelen, ha bárki is játssza az értetlent, tudni lehet, hogy a körülmetéltek nagy része nem szembesül semmilyen problémával, kis része azonban igen. Én ezek között vagyok és ha bárki még hasonló sorsra jut, az vajon kinek lesz jó? Kinek jó, ha mások bőrét kockáztatja?

2013. szept. 3. 15:45
 17/23 anonim ***** válasza:
52%

rendben de már bocsánat! tán nem kéne kockáztatni!! ez nem szerencsejáték! normálisan meg kell csinálni, és akkor nincs gond! néha olvasok olyanokat h előfordult már h összenőtt a bőr ide-oda és stb,. na de kérem, ez mind azért lehetséges, mert nem megfelelő mértékű és nem szakszerű volt a metélés. úgy tartják, ha a bőr kb 2/3-át lenyisszantják, az az optimális, így viszont szinte kizártak azok a problémák, amiket néha leírnak egyesek (tehát az összenövés meg bőrhíd, egyebek). A gond ott szokott lenni ahol csak metélgettek-gettek-gettek, de nem végeztek rendes metélést! Minimumként a szakirodalom azt írja, hogy a makk pereme mögött 1 cm-nek kell lennie lankadt állapotban, és az az optimum, ha ez a cm ennél több, merev állapotban kb a rúd felénél van a csík.

ha ezek nem teljesülnek, akkor tényleg felléphetnek később problémák, bár ma már a plasztikai sebészet majdnem mindenre képes.

2013. szept. 3. 20:41
 18/23 anonim ***** válasza:
34%

#17 abszolút egyetértek.

A körülmetélés akkor jó, ha a teljes fityma eltávolításra kerül. Nem is értem ezt a hajcihőt, hogy RKM meg TKM: nincs ilyen, nem használnak az orvosok ilyen kifejezéseket. Csak a teljes körülmetéléssel érhetők el azok a higiéniai előnyök amelyek mind a férfiak, mind a nők számára egészségügyileg javasolttá teszi ezt a beavatkozást.

2013. szept. 10. 17:11
 19/23 anonim ***** válasza:
48%

persze h nem. ezt itt valamelyik okos találta ki aztán azóta írogatják páran :D

egyébként meg igazad van, egy részleges értelmét nem igazán látom, hiszen ugyanúgy rányúlik a makkra, azaz pont a lényege nem valósul meg ...

2013. szept. 10. 19:47
 20/23 anonim ***** válasza:
42%

A fitymaszűkület javítását megvalósítani hivatott körülmetélésben nem az a lényeg, hogy csupasz makkot kreáljunk, hanem az, hogy megszüntessük a szűkületet. Azt pedig meg lehet szüntetni a bőr részleges eltávolításával is.

De ti ketten látványosan izgalomba jöttök attól, hogy ha valakit a teljes fitymájától megfosztanak – akár olyan esetben is amikor ez teljes mértékben szükségtelen –, úgyhogy inkább csak azt tudnám ajánlani, hogy az elfogult „tanácsaitokat” hanyagoljátok, találkozzatok, és élvezkedjetek valami jó cikkcakkosra vágott farkon.

2013. szept. 10. 20:31
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!