Szerintetek hány százalék, hogy 170 leszek?
Figyelt kérdés
12 éves vagyok, 140 cm, apukám 175 cm, anyukám 157 cm.2012. nov. 18. 19:31
1/9 anonim válasza:
99 % hogy ekkora ,vagy magasabb legyél.
Lehet ,hogy valamelyik szülőd ősére ütsz,akik viszont
magas növésűek voltak .Majd 14 éves korod után kezdenek
igazából nyúlladni csontjaid,izmaid . 13 évesen is 146
voltam ,és 176 lettem .
2/9 anonim válasza:
Apukád méretére gondoltam,csak rosszul fogalmaztam
előzőleg
3/9 anonim válasza:
Nem akarlak elszomorítani, és biztos, hogy te még nőni fogsz, de én 12 éves korom óta 159 cm vagyok. Egy centit sem nőttem. Az osztályban én voltam a legmagasabb, majd a tornasor végén kötöttem ki 8-ra :D
5/9 anonim válasza:
Kérdezd meg a szüleidet, milyen magas voltál 2 éves korodban. Annak durván a kétszerese leszel.
Én 90 cm voltam, most 177cm.
6/9 anonim válasza:
Nekem szüleim hasonló magasságúak, én 14 éves koromban jó ha voltam 150cm.Én is ezen paráztam mint te. Aztán most magasabb vagyok faternál is. Lehet hogy csak későn érő vagy mint én.
7/9 anonim válasza:
nyugi,nekem is ilyesmik a felmenőim és én is összeszartam magam 13 évesen amikor 154cm mértek,most 17 vagyok és min.180
Megsúgom a ,,magasabb akarok lenni,mert törpe vagyok feeling megmaradt :/ "
8/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm mindenki válaszát!Megnyugtattak :-)
2012. nov. 20. 18:39
9/9 A kérdező kommentje:
A nagyszüleim pedig: 186 cm, 155 cm, 160 cm és 165 cm.
2012. nov. 20. 18:49
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!