Apu azt mondta, hogy még 15 évesen nem kell fogyóznom, mert még fejlődésben vagyok és ha most fogyóznék az káros lenne! Enni kell. Ez mennyire igaz?
Nagyon igaza van az apukádnak, hallgass rá!!!
Valóban, a szervezeted most komoly fejlődésen megy át, a csontjaid, hormonrendszered, nagyon fontos, hogy hozzájussanak a vitaminokhoz, ásványi sókhoz, stb.
Én a gyerekeimnek ebben a korukban adtam Tini-vitamint is, mert sajnos a mai zöldségek és gyümölcsök már jóval kevesebb vitamint tartalmaznak, mint 10 évvel ezelőtt, muszáj pótolni.
Arra azért vigyázhatsz, hogy ne hizlaló, értéktelen ennivalókat egyél (zsíros ételek, sok kenyér, cukrozott üdítők, stb.).
Sportolj, sokat mozogj friss levegőn, ne szokj rá a cigire és alkoholra (sajnos tudom, hogy ez a korosztály erre nagyon hajlamos).
Javaslom, hogy naponta egyél meg 1 pohár tejfölt, mert ettől szép lesz a bőröd, nagyon egészséges (fehérje!), szép nőies formád lesz tőle (a benne levő zsiradék segíti a melleid kialakulását).
értem.
köszönönöm.
sportolj sokat
most dől el, mit bír majd a szived, izomzatod felnőtt korodban
semmiféle képpen se koplalj mert akkor a tested fejlődése teljesen lelassul
inkább ajánlom h sportolj pl:fuss rendszeresen,v bármilyen sportot amihez lenne kedved akár focizhatnál is:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!