Részlegesen körül metéltek, mire számítsak?
Pár napja részlegesen körülmetéltek, fitymaszűkület miatt, ma levehettem a kötést, és azt tapasztaltam, hogy a makkom szörnyen érzékeny, már az alsógatya érintésétől is fájdalmat érzek. Járni alig tudok, 2 nap múlva pedig már iskolába kéne mennem. Ez az érzés múlni fog? Nem lesz már ilyen érzékeny? Ráadásul a kinézete is elborzaszt, olyan... fura az egész.
Normális válaszokat várok, köszönöm!
17 éves vagyok, és ma még nem mentem, de holnap már muszáj. Alakul a dolog, már csak érzékeny és gyógyszerrel a varrat sem fáj.
Szerintem nem lesz ezzel gond, majd csak hozzá szokom. Ami kell, az kell. ahogy mondani szokás.
17 éves vagyok, ma még nem voltam, de holnap már muszáj.
Amúgy alakul a dolog, fájdalomcsillapítóval nem sajog a varrat, és az érzékenység is javul.
Nekem azt javasolta az orvos,hogy hordjak fecske alsót mert abban nem himbálózik, de a ugyan úgy szokja a szabadon létet (persze így sem kellemes) de nekem bevált.
A kedves metélés ellenes utolsónak pedig én annyit írnék,hogy ha neki nem volt ilyen jellegű problémája akkor nem tudja ,hogy milyen nehéz olyan orvost találni aki egyáltalán hajlandó BESZÉLNI arról,hogy a körülmetélésen kívül van más módszer is...az önmagában is csoda,hogy egy részleges körülmetélést megcsináltak, én átéltem azt,hogy sorra kerestem fel az orvosokat és mindegyik kinevetett mikor elmondtam,hogy bemetszést szeretnék.Persze hozzá kell tenni ,nekem komoly szűkületem volt fitymatúltengéssel együtt, szóval nem sok esélyem volt, ezt be kellett látnom.
Körülmetéltek,hiányzik a fitymám ,de nem a világvége, van akin csak ez segít.
A lényeg,hogy nem zsidó,vagy arab az az orvos aki körülmetélést végez hanem, neki így az egyszerűbb (sajnos) és az illetőnél is ez a biztos megoldás,hogy többé ne legyen szűkülete.(persze ezen felül jelentkezhetnek olyan problémák, de az nem sokaknál fordul elő)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!