Miért ilyen a péniszem?!
Figyelt kérdés
Sziasztok, miért van az hogy amióta a barátnőmnek a vaginája hozzáért a péniszemhez (nem volt aktus, csak oda dörgölte) büdös a péniszem? amikor hozzáérek a makkhoz 1 ujjal felfordul a gyomrom, annyira..előtte pedig fehér kiütések keletkeztek a makkon és amikor megmostam akkor csípte, mintha nyílt seb keletkezett volna rajta..de 2 nap után miután megint elkezdtem mosni, mert 2 napig sajnos nem volt vizünk és addig nem tudtam az "eset" után megmosni,már elmúlt, csak nagyon büdös..addig amíg nem érintkeztek nem volt semmi baj.. már nagyon idegesít hogy megmosom és 4, vagy 5 óra után megint, és mintha szárazabb is lenne..Kérlek segítsetek, nem hiszem hogy nemi betegség mert mind 2-en szüzek vagyunk, legalábbis a barátnőm azt állítja magáról.. Én 18, Ő 16 éves..Légyszi segítsetek2012. nov. 16. 16:02
1/5 anonim válasza:
Valami olyan fertőzést szedtél össze ,amit vizzel nem tudsz lemosni.Mindig újra termelődnek.
A baktériumok meg olyan vegyületet termelnek ami nagyon büdös .
2/5 anonim válasza:
igénytelen a nőd. tele van fertőzésekkel a luka, még arra sem fordít időt, hogy mossa a lukát banyek a helyedben én dobnám, tiszta szánalmas, lehet direkt csinálta hogy elkapd a fertőzést.
3/5 A kérdező kommentje:
Nem igénytelen..minden nap fürdik..és mitől lett ez a fertőzés? Lehet hogy azért mert 2 napig nem mostam és a pina lé rászáradt és így elfertőződött vagy mi? másra nem tudok gondolni..és mit kéne rá kennem hogy megszűnjön ez a szag?
2012. nov. 16. 16:48
4/5 anonim válasza:
Akkor te vagy az igénytelen te kretén. 2 napja o.O ? pff -_- "
5/5 A kérdező kommentje:
nem vagyok kretén..ha elolvastad volna az egészet amit írtam akkor tudnád hogy azért nem mostam meg 2 napig mert nem volt vizünk..de már minden okés, emúlt a probléma, fuck yeah:DDDD
2012. nov. 17. 15:47
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!