Segítség! Ekcémás lett a péniszem! Van megoldás?
Sajnos,egyre több helyen jön elő rajtam ez a nyavalya.
Előbb csak a szemöldökömnél voltak,majd hónalj,aztán fenekemen,majd herezacskó,most meg már sajnos a péniszemen is!
Ez azért is nagyon fájó pont,mert még sosem volt barátnőm,és gondolom így már nem is lehet.:(:(
Szteroidos szirszarokkal nem akarom kenni!Tudtok valami szert ajánlani,ami totál szteroidmentes?
Köszönöm!
Igen.Sószappan.
Be kell kenni fürdés után a foltokat ,és hagyni megszáradni.A felesleget leseperni róla.Nekem nagyon hamar elmúlt.
A sószappan nálam nem jött be, de a Drogerie Marktban lehet pl. kapni, egy átlagos szappan méretű darab 1000 forint, viszont kb. egy életre elég, mert nagyon nehezen fogy.
Szerencsére nekem ott nincs ekcéma – de nekem csak az Elocom kenőcs segített eddig :(
Sok sikert! (Ja és a bőrgyogyóshoz menj el mihamarabb, ő tud talán pontosabbat mondani!)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!