Ez fitymaszűkületnek számít?
Szóval az a helyzet, hogy alapvetően le tudom húzni a fitymát a makkról, de "merev" állapotban már nem és ha megpróbálom fáj... Eddig soha nem zavart ez, semmi bajom nem volt belőle...
Csak az zavar, hogy esetleg a "nemi életem" során ez hátrányokat okozhat. Előfordulhat ilyen?
Szerintetek menjek el orvoshoz vagy nem kell? Nem akarom hogy körülmetéljenek...
17/F
Ez fitymaszűkületnek számít?: IGEN!!!
Nem akarom hogy körülmetéljenek... : Miért??? Nem akarsz megszabadulni a problémától?
Ugyanilyen problémával engem is metéltek 2 hónapja
16/f
Ő a fitymájától nem szeretne megszabadulni,mert nem mindenki óhajt körülmetélt lenni .Ez csak a nem eü okból
metéltek hóbortja .Akik nem tudtak fitymásan sexelni Szinte örömmel irják,majd a doki körülmetél .
Csak azt nem értem miért lelik örömüket bent ?
Pedig nem, mert a tudomány mai állása szerint egy csomó esetben megoldható a fitymaszűkület a probléma kidobása nélkül is. *Orvosok is* felírnak kenőcsöt és tréninget Kérdező korú betegeknek, csak hogy is mondjam, felvilágosult orvos kell hozzá.
És akkor ott van a [link] is.
Persze, mert a paciensek nagy százaléka teljesen be van rezelve ettől a műtéttől és azt mondják, hogy próbáljunk ki más megoldást. Aztán próbálgatnak ezt-azt, de nagyon nagy %-ban sajnos ezek nem eredményesek. Magyarul, több hónapnyi kenegetés, "tornáztatás", berepedéses kellemetlenségek után ugyanott tartanak, mintha megcsináltatták volna egyből. Azaz nem ugyanott, mert addigra már régesrégen meggyógyult volna a műtétből!
Itt is a kérdések nagy százaléka azt mondja előre, hogy nem akarja a körülmetélést. Mo-on még mindíg idegenkednek ettől a férfiak, pedig nem kell!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!