Kezdőoldal » Egészség » Férfiak egészsége » Ez fitymaszűkületnek számít?

Ez fitymaszűkületnek számít?

Figyelt kérdés

Szóval az a helyzet, hogy alapvetően le tudom húzni a fitymát a makkról, de "merev" állapotban már nem és ha megpróbálom fáj... Eddig soha nem zavart ez, semmi bajom nem volt belőle...

Csak az zavar, hogy esetleg a "nemi életem" során ez hátrányokat okozhat. Előfordulhat ilyen?

Szerintetek menjek el orvoshoz vagy nem kell? Nem akarom hogy körülmetéljenek...

17/F

2012. nov. 11. 22:14
 1/7 anonim válasza:
Mosni kell :) ha esetleg el is mész orvoshoz akkor sem fognak körülmetélni.
2012. nov. 11. 22:27
 2/7 anonim ***** válasza:
82%

Ez fitymaszűkületnek számít?: IGEN!!!

Nem akarom hogy körülmetéljenek... : Miért??? Nem akarsz megszabadulni a problémától?

2012. nov. 11. 22:44
 3/7 anonim ***** válasza:
100%

Ugyanilyen problémával engem is metéltek 2 hónapja

16/f

2012. nov. 11. 23:08
 4/7 anonim ***** válasza:

Ő a fitymájától nem szeretne megszabadulni,mert nem mindenki óhajt körülmetélt lenni .Ez csak a nem eü okból

metéltek hóbortja .Akik nem tudtak fitymásan sexelni Szinte örömmel irják,majd a doki körülmetél .

Csak azt nem értem miért lelik örömüket bent ?

2012. nov. 11. 23:15
 5/7 anonim ***** válasza:
Én nem lelem az örömömet ebben, de az Orvostudomány mai állása szerint a fitymaszűkületnek a megoldása műtéti. Nem kell ettől idegenkedni, rengeteg fiú, férfi átesik ezen a legkülönbözőbb életkorokban. Vannak akiknek egészen pici korban, vannak akiknek kisgyerekként, vannak kamaszok és vannak aiki felnőtt korban esnek át ezen. Menj el orvoshoz, és beszélgess el erről vele!
2012. nov. 12. 09:35
 6/7 anonim ***** válasza:

Pedig nem, mert a tudomány mai állása szerint egy csomó esetben megoldható a fitymaszűkület a probléma kidobása nélkül is. *Orvosok is* felírnak kenőcsöt és tréninget Kérdező korú betegeknek, csak hogy is mondjam, felvilágosult orvos kell hozzá.

És akkor ott van a [link] is.

2012. nov. 12. 20:17
 7/7 anonim ***** válasza:

Persze, mert a paciensek nagy százaléka teljesen be van rezelve ettől a műtéttől és azt mondják, hogy próbáljunk ki más megoldást. Aztán próbálgatnak ezt-azt, de nagyon nagy %-ban sajnos ezek nem eredményesek. Magyarul, több hónapnyi kenegetés, "tornáztatás", berepedéses kellemetlenségek után ugyanott tartanak, mintha megcsináltatták volna egyből. Azaz nem ugyanott, mert addigra már régesrégen meggyógyult volna a műtétből!

Itt is a kérdések nagy százaléka azt mondja előre, hogy nem akarja a körülmetélést. Mo-on még mindíg idegenkednek ettől a férfiak, pedig nem kell!

2012. nov. 13. 17:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!