Valaki aki ért hozzá írja le hogyan kell megvizsgálni magamnak a fitymámat? Mennyire kell hátra húzni? Mikor számít már fitymaszűkületnek? Ha mozog a bőr az ok akkor? Jó lenne olyan kép vagy valami amin ez látszik hogy mennyire kell hátra húzni.
Ajánlom figyelmedbe az alábbi topikot. Szerintem elég okos dolgok hangzanak el benne, és aki ott válaszolgat, ő látszik, hogy keni-vágja a témát. Olvasd végig, ha pedig kérdésed van,... láthatod, hogy a másik kérdező srác is simán mer kérdezni, szóval ne vigye el a cica a nyelved neked se...akárhány éves is vagy... (mennyi is?)
http://www.gyakorikerdesek.hu/egeszseg__ferfiak-egeszsege__3..
Mér ne számítana? Akkor legalább el tudja képzelni az ember, hogy ez most akkor egy pisis problémája, vagy egy serdülő tini kérdezi, vagy egy ifjú felnőtt, akár egy érettebb férfi, akivel beszél, és akinek ez probléma!? Nagyon nemmindegy! :O Azért ezt illik megadnia egy kérdezőnek, ha egészségügyi problémája van. :O
Meg egy gyerekkel egy felnőtt megin másként beszél, mint egy tinivel, vagy mint egy másik felnőttel, de ez fordítva is igaz.
Az előttem hozzá szólóhoz irnám.
Nagyaon szépen elmagyarárta a dolgokat,egészen végéig
Én egy anyukát érezutem ki ebből.De nem is ez a lényeg .
Amikor a fiú anyját teszi ezért felelőssé .Hol a fiú apja ?! Bármi oka lehet annak hogy nem él velük.
De nics még egy férfi ember a családban,akihez fordulhatna ? A lányokat meg az apjuknak kellene kioktani?
Az apa magyarázza el neki a női dolgokat ? Nincs itt
valami szerep felcserélés ? Azért már nem annyira kisfiúról van ám szó,mégha az anyja is !Olvastam itt már
én ilyen dologban anyukát megnyilatkozni.Nem hozta kellemetlen helyzetbe kiskamasz fiát .Megoldotta,talált
rá megoldást .
8.41 re iródott válaszra reagálva .
Abban tökéletesen igaza van hölgyem,hogy itt kimaradt valami. A gondot már 3 évesen tisztán lehet látni.
Ha látszódik valami baj ,orvoshoz vinni,véleményt kérni .
Egy szűkűletes fiút sem metéltetnék össze-vissza,mert abban az intézményben csak azt tudják.Vannak már jó megoldások is .Ezért is szülő a felelős.
Mire a fiú iskolás lesz,már ilyen dolgokat tudni kellene
neki.Hisz a tisztán tartására is meg kell tanítani
,már pedig nem 13 éves korában.Az apukák ? Ha vannak is,
sajnos mintha ott sem lennének .Tisztelet a kivételnek .
Ezért irogat ide a sok 12-15 éves .
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!