Mennyi az esélye hogy here visszértágulat, műtét után újra "visszanőjjön"?
Figyelt kérdés
2012. nov. 4. 23:43
1/4 anonim válasza:
Sajnos viszonylag nagy, mert a nyomásfokozódás, nehezített vérvisszaáramlás okozza, ami a műtéttel nem szűnik meg. A műtét csak az adott tágulatot oldja meg, de ettől máshol sajnos jelentkezhet egyéb visszértágulat, és ennek nem 5-10% az esélye, hanem több.
2/4 anonim válasza:
igen, sajnos előfordulhat. a páromat 4 éve műtötték, kiújult, egyre "rosszabb" lett, idén nyáron újra meg kellett múteni. az okát már jól leírta 1-es
3/4 anonim válasza:
A műtét egy elzáródást old meg,hisz ettől lesz a erek tágulata,az erekben a vér pangása.Mindkét here visszaáramló
vénája máshol csatlakozik a véráramba.A bal heréjé,sajnos derékszögben ezzel van a gond legtöbbször.ha ez a tágitás
nem sikerül akkor valóban ujabb beavatkozásra van szükség .
De előző levélíró azt nem irta,hogy ugyan azon herén volt e következő műtét .
4/4 anonim válasza:
2. vagyok
3. igen, ugyanazon a herén. úgy tudom, h (épp az általad leírtak miatt) 90%-ban a bal herén alakul ki a visszértágulat. az én páromnál is mindkét alkalommal ezen az oldalon volt, sőt a kontroll szerint már megjelentek új visszér kezdemények szintén ugyanott :-(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!