"Tágulhat" a fitymám idővel?
13 éves vagyok. Kiskoromban nem tudtam, hogy a bőrt hátra kell húzni a makkról, és úgy szokás tisztítani stb. A neten olvasva találtam rá, hogy ez úgy működik, hogy a fitymát hátra kell húzni. Annyira rá volt kúszva már a makkomra a fityma, hogy erekció közben sem látszott belőle semmi. Aztán 2-3 hét alatt elértem, hogy lankadt állapotban teljesen hátra lehessen húzni. Viszont merev állapotban még mindig csak a makk felső része bukik ki, ha hátrább akarom húzni, az már fáj.
De ha próbálkozom továbbra is ezzel a módszerrel tágítani, megoldódhat a probléma?
4 es.
Miért kellene örülni egy körülmetélésnek ?
Sokan csak a kényszerűség miatt válnak azzá .
Idióták! Mit kell itt szegény szerencsétlen fiatal gyereket máris durvábbnál durvább beavatkozással ijesztegetni???
Persze, hogy tágulhat idővel a fityma. Még csak 13 vagy, a serdülésed elején jársz. A fütyi minden bizonnyal nőni fog, és jobban belenő majd a fitymába, akkor a helyzet javulhat, de manuálisan is tudod nyújtani a fitymádat.
Azonban azt tudd, hogyha a serdülésed végéig nem oldódik meg a helyzet, és nem csinálsz vele semmit, akkor majd csak orvos fog majd tudni nagy valószínűséggel segíteni rajta műtéttel. Ennek számos módja van, nem kell mindjárt mindent vágni! Ezekről a módokról bővebben az alábbi topikban is olvashatsz, és ha bármi problémád van, ott tudsz kitől kérdezni is!?
http://www.gyakorikerdesek.hu/egeszseg__ferfiak-egeszsege__1..
Sok sikert a megoldáshoz, és nyugodj meg! Nincs még veszve semmi!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!