Viszket, és kis apró piros kiütések vannak a hímvesszőmön. Milyen betegség lehet ez?
Sziasztok!
A párommal szexeltem, és utánna való napokban kezdtem el érezni a viszketést olyan 3napja, tegnap észrevettem a kiütéseket. Régebben is volt ilyen, de akkor csak viszketett, 1-2 nap alatt rendbejöttem.1-2* Ő is panaszkodott, hogy úgy érzi mitha viszketne a nunija. Tőle kaphattam el? Nagyon figyel a tisztaságára, ezért nem értem.
Mitől lehet ez?Canestennel kezelhető?
Előre is köszznöm a válaszokat!
Azt hiszem erről márhalottam!
Valószínűleg mind2en meghaltok ha nem mentek el azonnal a nemibeteg gondozóba!
Szia!
Én biztasra merném mondani, hogy gobás fertőzésetek van. Felesleges keresni, hogy ki szedte össze kitől, mert tényleg úgy van, hogy egymást fertőzitek. Nagyon tudom, milyen dolog, mert többször átestünk a párommal ezen. És épp most is ebben szenvedünk. Sajnos én hajlamos vagyok bárhonnan összeszedni és így ő is elkapja. Pedig nagyon igyekszem odafigyelni a nyilvános vécékre meg mindenre.
Fel a fejjel, mert nagyon egyszerű gyógymód van rá. A barátnődnek a nőgyógyász kúpot és kenőcsöt is írhat fel. Egy gyógyszert is lehet, hogy kaptok mindketten. Egy darabot kell bevenni. (Sajnos drága, de hatásos.) A Canesten nem fog használni, mert a nőknél ezt belsőleg kell kezelni. (Én is holnap megyek nődokihoz ezügyben)
Minden jót nektek, sorstársak!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!