Kezdőoldal » Egészség » Férfiak egészsége » Önkéntesen végzett körülmetélé...

Önkéntesen végzett körülmetélés ingyen van?

Figyelt kérdés

Azt hallottam magánklinikán fizetni kell érte súlyos tízezrelet, de TB-s alapon is? Persze nem valami sintér orvossal csináltatnám.

És rögtön ezzel Urológiára menjek, és mondjam meg az orvosnak, hogy körül szeretném magam metéltetni?

2012. okt. 24. 18:22
 1/4 anonim ***** válasza:

Magán klinikán mindenért fizetni kell. Ott semmi nincs

ingyen .Ha Tb alapon csináltatod ,és ott azt mondod csak azért,mert ez jön be neked,valószínűsíthetem hogy ott is .

Az urológus sebész végzi a műtétet .

2012. okt. 24. 19:56
 2/4 anonim ***** válasza:
Szerintem az orvostól függ, az enyém biztos hogy nem csinálná meg, nagyon unott és kókadozó figura volt, nem szívesen csinálta meg, de amúgy nagyon profi lett ! :D Kérdésedre válaszolva nem hiszem ! :)
2012. okt. 24. 22:12
 3/4 anonim ***** válasza:
81%
Sztk-ben csak akkor csinálják meg, ha eü-i indoka van.
2012. okt. 24. 23:41
 4/4 anonim ***** válasza:
70%
Persze, Urológiára menj. Ha azt mondod, hogy merev állapotban nehezebben jön le a fityma a makkról, és szorít, akkor ez már elég indikáció. Nem kell produkálni a problémát, és el fogják végezni (persze nem rögtön, hanem előre egyeztetett időpontban) a műtétet. Egyszóval: TB alapon ingyen is megcsinálják állami kórházban!
2012. okt. 25. 10:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!