Kezdőoldal » Egészség » Férfiak egészsége » Mitől van ilyen szagom?

Mitől van ilyen szagom?

Figyelt kérdés
Ha sokat ülök(mondjuk iskolában órákon) akkor egyszerűen fingszagom lesz. Először lehet viccesen hangzik, de nem annyira az, mert elég ciki. Nem tudom mitől van ez. Nem fingok, de fingszagom lesz. Próbáltam dezodort meg mindent, de nem segített. Mi a fene lehet ez? nagyon ciki
2012. okt. 22. 12:02
 1/7 anonim ***** válasza:

Talán a feneked jobban izzad. Egy kispárna segítene és nem izzadna oda a nadrágod a székhez. Tényleg ciki,,,

Baba popsitőrölő??Próbáltad?Intim törlő kendő? Bármi jó.

2012. okt. 22. 12:13
 2/7 A kérdező kommentje:

Hát gimnáziumban nem fogok kispárnával járkálni :D

Még nem próbáltam, de kipróbálom majd!

2012. okt. 22. 12:14
 3/7 anonim ***** válasza:

Hát nem is olyan nagy párnára gondoltam hanem egy ilyenre

[link]

Bele tudod hajtogatni a táskába.

Vagy más ötlet:Intim betét a fenekedhez? nem ciki.

, nem látja senki.Van illatos is. Még mindig jobb mint a fingszag.

2012. okt. 22. 12:44
 4/7 anonim ***** válasza:

Nem is biztos hogy fenekedtől jön .

A zacsin sok izzadás mirigy van .De lehet a vizelet szaga is ,ami pisilés után,az utolsó csepp a gatyába landod.

Ezt ugyan kivédeni nem tudod .Kicsivel több dezodort fujj

a gatyádba .Én másra is fújok. :-))

2012. okt. 22. 15:23
 5/7 anonim ***** válasza:
21%

Hali!

Ezt a cikket most olvastam el. Nem tudom, segít-e, de az eseted kapcsán felmerült bennem, hogy esetleg igen.

>> [link]

Egyébként hány éves vagy, hogy ilyen bajod van?

És ezt a szagot csak te érzed? Más nem? A padtársad sem?

Üdv: EE

2012. okt. 22. 17:17
 6/7 A kérdező kommentje:
Szerintem 16 évesen nincsenek inkontinencia gondjaim, de köszönöm azért. Próbáltam már sok praktikát, majd a hintőport is ki fogom próbálni! :)
2012. okt. 22. 23:19
 7/7 anonim ***** válasza:
59%

Le7, nincs egy 16 évesnek inkontinencia-gondjai, de attól még "bepisil7." Azonban alapból azt sem tud6tuk hány éves, csak annyit, hogy iskolás.

Egyébként nem szavakon kellene lovagolni, és feleslegesen nem másokat lekezelően kioktatni. Elvégre én sem provokációs céllal tettem fel kérdéseimet, hanem azért, hogy a kérdező -- ha már komolyan kérdezett, akkor -- vegye a fáradságot és válaszoljon rájuk, azaz mindegyikre.

De mind1. Részemről a szándék megvolt.

Üdv: EE

2012. okt. 22. 23:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!